- 18 Temmuz 2009
- 80.683
- 225.156
- 5.093
Devre arası almamızı istedi Salih ama istenen parayı vermedik, şu an durum ne bilmiyorum.Sence aldik mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası almamızı istedi Salih ama istenen parayı vermedik, şu an durum ne bilmiyorum.Sence aldik mi
İyi oynamış yine.
%100lük gol pası var özetlerde.
Kornerleri de aşırı etkili kullanıyor.
Şampiyon olursak koşa koşa gelir.Devre arası almamızı istedi Salih ama istenen parayı vermedik, şu an durum ne bilmiyorum.
Galatasaray'ın teklif yaptıgı oyuncu fiyatı beğenmiyorsa uzatmanın bir anlamı yok.Devre arası almamızı istedi Salih ama istenen parayı vermedik, şu an durum ne bilmiyorum.
Eskiden pısırıktı da artık değil bence, basıyor ediyor. Fiziği yetersiz tabii de bir yerliye göre oyun zekası çok yüksek, pas yönü de çok iyi.bizim maçta çok beğendim
senin dediklerine yakın oynadı
ama hala çok pısırık ortasaha olur mu diye korkuyorum
Bonservis yav. 500 bin euro civarı bir şey istiyordu Alanya.Galatasaray'ın teklif yaptıgı oyuncu fiyatı beğenmiyorsa uzatmanın bir anlamı yok.
Galatasaray'ın teklif yaptıgı oyuncu fiyatı beğenmiyorsa uzatmanın bir anlamı yok.
Ben maaş sandım hemen eleştiremyi bekliyorumBonservis yav. 500 bin euro civarı bir şey istiyordu Alanya.
Belhanda'nın aldığının 4te 1ine gelir.Ben maaş sandım hemen eleştiremyi bekliyorum![]()
800bin€ fena değil.Belhanda'nın aldığının 4te 1ine gelir.
Sene sonuda iyi olur belese. Ama bjk ile cekisiriz. Dorukhan gidiyor gibiDevre arası almamızı istedi Salih ama istenen parayı vermedik, şu an durum ne bilmiyorum.
Onlar Saih Özcan'ı istiyor daha çok, onu da almalıyız üstüne olursa Berkan'ı da almalıyız.Sene sonuda iyi olur belese. Ama bjk ile cekisiriz. Dorukhan gidiyor gibi
Berkani fb ye satmaya calisirlarOnlar Saih Özcan'ı istiyor daha çok, onu da almalıyız üstüne olursa Berkan'ı da almalıyız.
Şu fb alır kafasına son verelim. Berkan olmamış oyuncu fb de oyuncu geliştirecek kulüp değil; hazır adam alır onlar.Berkani fb ye satmaya calisirlar
Umarim gelir. BakalimŞu fb alır kafasına son verelim. Berkan olmamış oyuncu fb de oyuncu geliştirecek kulüp değil; hazır adam alır onlar.
Şampiyon olamazlarsa zararları büyük olacak zaten.