# Salih Uçan

Ömer Bayram'dan kotu bir orta saha.

Yan pas uzmani olmasindan dolayi kesinlikle bize gelmemeli.

Fenere geri dönmeyi düsünecek kadar beyinsiz ise o zaman ugrasmaya gerek yok. Aptal futbolcu görmek istemiyorum bu takimda.

fenere gitmez yav. belki bjk falan yapabilir ama çoktan anlaştık gibime geliyor aytaç ve salih ile.

herkes neden şaşırıyor anlamadım adamın kac yıl avrupa deneyımı var o deneyimle futbolunu olgunlaştırmış boş yatmamıs yanı

herkes neden şaşırıyor anlamadım adamın kac yıl avrupa deneyımı var o deneyimle futbolunu olgunlaştırmış boş yatmamıs yanı
Ben de anlamış değilim oyun zekası ve pasörlüğü hep iyidi zaten.

Özgüven, tempo ve fiziksel problemleri vardı.

Yok abartmıyorsun, bildiğin modern orta saha.
En önemlisi futbolu bilinçli oynuyor.
Pası verip saklanmıyor, koşacağı yeri de biliyor.
Belhanda'dan artısı duran topları ve pas oyunu.

Makul şartlarda imza atar inşallah.

Gscimbom mobil

özellikle al-ver yaptıktan sonra koşuya devam etmesi, doğru yerlerde pas istasyonu olması, 8 numara olarak şut araması ve duran top kalitesi çok değerli.
sezon boyu 5+5 skor katkısı verebilir.

zayıf diyebileceğim yönü, top kapma becerisi ve dribbling olabilir. fakat taylan ve gedson salihin defolarını kapatmak için çok ideal.

Bence Fenerbahçe alacak Salih'i.

fener sampiyon olamazsa oyuncu degil krampon bile alamaz hatta hepsinden önce aston villaya 6milyonu nasıl verecekler haziranda düşünsünler önce
Bir şekilde hallederler. Federasyon başkanı Fenerbahçe'li. Sene başında yaptıkları hiçbir transferi oynatmamaları gerekirken hepsi oynuyor ?
Harcama limitleri yokken adam alabiliyorlar ? Yalandan Elif ve Vedat gibi 15-20'ye bu sefer de Ozan'ı satarlar ? Mesut bedavaya oynuyor zaten.

görüldüğü üzere onur yücel kankam yine güzel bir balık yakalamış.

başta gsc halkı burun kıvırsa da sonradan ikna olmuş.

Ben hala bizim için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bize yedek oyuncu değil 11 oyuncusu lazım. Mevkileri aynı olmasa da Aytaç’ı aldığımız söyleniyor. İlla biri alınacaksa yerli olacaksa Berkan Kutlu alınmalı. Şuanda alacağımız en iyi oyuncu Berkan.

Ali Naci Küçük : '' Salih , Galatasaray'dan yıllık 10 milyon TL istemiş. Galatasaray bu parayı vermez. Taylan Antalyalı bile 3.5 m TL alıyor. Biten bir şey yok Salih fiyat konusunda ikna edilirse formayı giyecektir. ''

Sene sonu Sosa, MHY felan gider FB de, üstüne Salihle Dorukhani alirlar sonra da yeah transfer sampuan FB olur

Ali Naci Küçük : '' Salih , Galatasaray'dan yıllık 10 milyon TL istemiş. Galatasaray bu parayı vermez. Taylan Antalyalı bile 3.5 m TL alıyor. Biten bir şey yok Salih fiyat konusunda ikna edilirse formayı giyecektir. ''
amaç gs taraftarlarini salihe karsi kişkirttmak.

bildigim kadariyla salih, senelik 2 milyon tl ye tamamim diyor

Geri
Üst Alt