# Salih Uçan

niye almayiz ya aklim almiyor
Terim bu gibi konularda bile zerre fayda sağlayamıyor. Güya herkes Terim'le çalışmak istiyormuş.

Ulan TS'dan transfer çalımı yiyen camia olduk.

Irfan, Mert Hakan, Salih.. sadece yerli olarak örnekler bunlar. 94-95 doğumlu oyuncular üstelik. Gram ciddiye alınmayan adamı başımıza neredeyse peygamber ilan ettiler.

Çapı Ömer Bayram, Şener ve Oğulcana yetiyor.

Bjk bir seferde geldi aldı bizimkiler 5,6 aydır aldı alacak :D

Yalnız önceden sadece Fener'e topçu kaptırırdık şimdi herkese kaptırıyoruz. M.Cengiz ve yönetimini tebrik ederim.
Bunlar "Biz nasıl olsa seçilmeyiz, o yüzden yeni transferler bizi ilgilendirmez" mi diyor acaba
Ne bileyim prensip anlaşmaları felan yapmaları ve son kararı gelecek yönetime bırakmaları gerekir bence ama onu da yapmıyorlar herhalde

Yalnız önceden sadece Fener'e topçu kaptırırdık şimdi herkese kaptırıyoruz. M.Cengiz ve yönetimini tebrik ederim.
Tv'lerde para dilenen, yandık bittik eridik diyip dilenci kıvamına dönen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi elimizden adam almaya başladıysa biz yönetimsel olarak Bursaspor kıvamına bürünmüşüz demek ki.

Beşiktaşa da oyuncu kaptırdıysak , allah sizi bildiği gibi yapsın.

Eteboya 1.2 milyon verdiğimiz yerde , maaşını çok rahat verirdik.

Yine bahane hazırdır, Galatasarayın geleceğini koruyorum.

Kafanıza sıçayım.

yetenekli pasör duran topları iyi kullanan bir oyuncu ama inanılmaz temposuz. durarak top oynuyor maçın büyük çoğunluğunda
ben bu profilde oyuncu görmek istemiyorum artık takımda
tempolu ısıran iki yöne gidip gelen birileriyle bu takımın orta sahası kurulmak zorunda

Biz 31 yaşında emekli futbolcular peşinde koşalım anca...

Geri
Üst Alt