Evet ümit karan şike filan yaptı diyorsunuz belki de doğrudur ancak Hakan şükür gibi sözleşmesi bittiği gün omurgasızlık yapıp kaçarcasına intere gidip Galatasarayı satmamıştır.

Kralın olmaması saçmalık ,Acun yapmış yine yalakalığını

Sallamadık bi hakan kalmıştı oda tamam sanırım.. Adam dünyanın en iyi forvetinin yanına transfer edildi :) kıyaslandığı adama bak.. Adamın bazı siyasi görüşlerini tartışırsın sevmesin de Futbolculuğuna laf eden ben Galatasaraylıyım diye gezmesin buralarda çok ciddiyim ..

Sallamadık bi hakan kalmıştı oda tamam sanırım.. Adam dünyanın en iyi forvetinin yanına transfer edildi :) kıyaslandığı adama bak.. Adamın bazı siyasi görüşlerini tartışırsın sevmesin de Futbolculuğuna laf eden ben Galatasaraylıyım diye gezmesin buralarda çok ciddiyim ..

Siyasetle alakası yok.Ümit karan daha klas golcüdür cümle arasında ''kıyaslandığı adama bak'' denerek harcanacak bir adam hiç değildir.Kıyas yapılacaksa Ümit karan'ın ve Hakan Şükür'ün ilk 11 çıktığı maçlarda arkasında,sağında ve solunda oynayan adamların kaliteleri kıyaslanmalıdır.

Siyasetle alakası yok.Ümit karan daha klas golcüdür cümle arasında ''kıyaslandığı adama bak'' denerek harcanacak bir adam hiç değildir.Kıyas yapılacaksa Ümit karan'ın ve Hakan Şükür'ün ilk 11 çıktığı maçlarda arkasında,sağında ve solunda oynayan adamların kaliteleri kıyaslanmalıdır.

Peki..

Evet ümit karan şike filan yaptı diyorsunuz belki de doğrudur ancak Hakan şükür gibi sözleşmesi bittiği gün omurgasızlık yapıp kaçarcasına intere gidip Galatasarayı satmamıştır.

yalan konusma

hakan sukur bonservisnen gitmistir
emre ve okan serefsizleriyle karistirdin herhold

Hasan'ı görünce maçtan önce yarım kilo kebap yemiş diye düşündüm.

yalan konusma

hakan sukur bonservisnen gitmistir
emre ve okan serefsizleriyle karistirdin herhold

ben yalan konuşmuyorum başkan.Bonservissiz gitti demedimki.Faruk süren satmak istemiyordu hakanı sözleşmesi bitince tüydü.Fifalık olunacaktı interle o dönem fifa ya anlaşın yada para alamıcanız dedi bizim kulübe 3-5 kuruş paraya anlaştılar.Mesele bonservis değil kulübü ortada bırakıp kimseye danışmadan gitmesidir.

Hakan Ünsal´in mac sonunda söyledigi sözlerden sonra, iyicene kaptirdim kendimi... GALATASARAY ULAAAN

knnbGW.jpg
3 yildiz olmak zorundamiydi ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Bence sene sonu

Göztepe
Kocaeli
Bursaspor
G.Birliği
G.Antep

falan da katılsın 10-12 takımlı lig yapsın takımlar EURO 2016 bittikten sonra. :D

Galatasaray'a

Abdul Kader Keita
Evren Turhan
Cassio Lincoln
Gheorghe Hagi
Hakan Ünsal
Tomas Ujfalusi
Hasan Şaş
Faryd Mondragon
Necati Ateş
Ayhan Akman
Ergün Penbe
Adrian Ilie
Filipescu
Saidou

Fenerbahçe

Alex De Souza
Rüştü Reçber
Elvir Baljic
Serhat Akın
Ceyhun Eriş
Tarık Daşgün
Kemalettin Şentürk
Viorel Moldovan
Tuncay Şanlı
Fabio Luciano
Mert Nobre (futbolu bırakırsa)
Van Hooijdonk
Emre Belözoğlu (futbolu bırakırsa)
Stephan Appiah/ Samuel Johnson

Beşiktaş

Alpay Özalan
Sergen Yalçın
Pascal Nouma
Oktay Derelioğlu
İlhan Mansız
Tayfur Havutçu
Tamer Tuna
İbrahim Üzülmez
Tümer Metin
Sertan Vardar
Ahmet Dursun
Kaan Dobra

ilk yarı yattara bi pozisyonda ünsal'ı madara etti resmen.adam saf yetenek.

ilk yarı yattara bi pozisyonda ünsal'ı madara etti resmen.adam saf yetenek.

Yattaranın yeteneği tartışılmaz ancak 40 lı yaşlarda insanların oynadığı turnuvada futbolu bir kaç ay önce bırakmış adamın oynaması da enteresan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan Şükür'ün en büyük sıkıntısı mental idi. Şöyle bir cümle kurmuşluğu vardır : " Güzel gol atmak istediğim icin kaçırıyorum. " Basit düşünebilseydi en az bi 50 daha eklenirdi gol sayisina.
Tercih edicek olursam Hakan derim.

Geri
Üst Alt