Ümit>Hakan demek için nasıl bir kafa lazım gerçekten inanılır gibi değil.

Hakan Şükür bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi 5-10 futbolcusundan biridir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hakan Şükür bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur kesinlikle.

Ümit>Şükür diyenler kafayı yemiş.
Şükür'ün bitiriciliği kötüydü biraz. Onun dışında Ümit'in herhangi bir özelliği Şükür'de üstün değildir.
Adam gelmiş Ümit'in Manisa'ya attığı golü Hakan atamazdı diyor. Ulan Hakan'ın Belçika'ya Euro 2000'de yerden 98 metre yükselerek attığı golü Ümit atabilir miydi? Veya Bologna'ya attığı golü atabilir miydi?

Diğeri de gelmiş Ümit, Baros gibi her türlü golü atardı demiş. Baros iyi golcüydü de nasıl her türlü golü atardı. Kaç tane kornerden kafa golü var ya da Ümit gibi çok estetik goller mi atardı, adamları çalıma dizip mi atardı? Gol portföyü çok geniş bir adam değildi ki?

Tamam değişiksiniz, marjinalsiniz, süpersiniz siz.

Yürekten Galatasaray'lı hiçbir futbolcumuz yok şuan. Profesyonellik doğdu, mertlik bozuldu.

Dün izliyorum mesela Ahmet Dursun, İlhan Mansız, Hasan Şaş, Evren Turhan falan. Adamların gözünden okunuyor takım sevgisi, hırsı. Şimdilerde bu duygu çoğu futbolcuda yok malesef.

Bi Fener'de Volkan ayısı kaldı işte. Onun dışında kalmadı böyle adamlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Necati vardı en son.

Ümit karan'ın attığı goller hep daha klastır.Klaslık bakımından bana göre ümit karan hakan şükürden öndedir.Diğer özelliklerde hakan şükür önde olabilir.Ancak seyirciye hitap etmekte önemli.

Hakan Şükür bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur kesinlikle.

Ümit>Şükür diyenler kafayı yemiş.
Şükür'ün bitiriciliği kötüydü biraz. Onun dışında Ümit'in herhangi bir özelliği Şükür'de üstün değildir.
Adam gelmiş Ümit'in Manisa'ya attığı golü Hakan atamazdı diyor. Ulan Hakan'ın Belçika'ya Euro 2000'de yerden 98 metre yükselerek attığı golü Ümit atabilir miydi? Veya Bologna'ya attığı golü atabilir miydi?

Diğeri de gelmiş Ümit, Baros gibi her türlü golü atardı demiş. Baros iyi golcüydü de nasıl her türlü golü atardı. Kaç tane kornerden kafa golü var ya da Ümit gibi çok estetik goller mi atardı, adamları çalıma dizip mi atardı? Gol portföyü çok geniş bir adam değildi ki?

Tamam değişiksiniz, marjinalsiniz, süpersiniz siz.

Yav hakanıda öyle bir göstermişinki 2000 den sonra kaleciyle karşı karşıya her kaldığı pozisyonda ciğerimizi solduran başka oyuncuydu herhalde.

Yav hakanıda öyle bir göstermişinki 2000 den sonra kaleciyle karşı karşıya her kaldığı pozisyonda ciğerimizi solduran başka oyuncuydu herhalde.

Sende okuduğunu anlama sorunu yoksa orada Hakan'ın bitiriciliğinin kötü olduğunu yazmışım zaten. Abarttığın kadar da kötü değildi son vuruşları onu da belirteyim.

Sende okuduğunu anlama sorunu yoksa orada Hakan'ın bitiriciliğinin kötü olduğunu yazmışım zaten. Abarttığın kadar da kötü değildi son vuruşları onu da belirteyim.

Bende diyorumki tartışmanın başında cümleme başlarken ''Bana Göre''kelimelerini kullanıp ümit karanın daha klas golcü olduğunu söylüyorum.Büyütülcek bir durum yok yani.

fenerle oynadığımız Türkiye Kupası Finalinde 7 yada 8-1 bitecek maçın içine eden Hakan Şükür'ü bir türlü affedemiyorum.O maçta girdiği pozisyonlardan 2-3 tanesini atsa bugün kuşlar bizimle dalga geçecek malzeme dahi bulamayacaklardı.

Hakan Şükür'ü bilmesek bize Davor Suker diye yutturacaklar..

fenerle oynadığımız Türkiye Kupası Finalinde 7 yada 8-1 bitecek maçın içine eden Hakan Şükür'ü bir türlü affedemiyorum.O maçta girdiği pozisyonlardan 2-3 tanesini atsa bugün kuşlar bizimle dalga geçecek malzeme dahi bulamayacaklardı.

O sikeciler bizimle dalga gecse ne olacak gecmese ne olacak. Adamlar sike yapti, kendi sahasinda bize karsi kupa kaybetti, CL de gerimizdeler, Avrupa kupalari yok, her türlü rekor bizim kulüpte, dünyanin en cok taninan türk takimiyiz.

Varsinlar bu ezikler 6-0 ile dalga gecsinler. Ancak gerizekalilar kendini böyle avutur, sende pek takilma bu olaya. Bence böyle absürd bir nedenden dolayi da kulübümüzün en büyük efsanelerinden birine bok atma. Tek mac üzerinden bakarsan Hagi de bizi UEFA macinda yakti, ama kimsenin umrunda degil cünkü önemli olan genel tablo.

Son düzenleme:
farkindamisiniz bilmiyorum suan bile hala halan sükür profilinde forvet ariyoruz ,dogru bitiriciligi üst düzey degildi ,ama kosulari topu tutabilme kafa toplari cok üst düzeydi bence haksizlik yapmayin ,suan begendigimiz benteke lukaku gibi forvetlerden bile daha iyiydi.

Bende diyorumki tartışmanın başında cümleme başlarken ''Bana Göre''kelimelerini kullanıp ümit karanın daha klas golcü olduğunu söylüyorum.Büyütülcek bir durum yok yani.

Daha klas goller attığını söyleyebilirsin de Ümit>Hakan demek için yeterli değil.

sol ayak maradona sağ ayak pele kafa orjinal ronaldo sertlik beckenbauer teknik zico bitiricilik gerd müller --> Hakan Şükür Şükür severler orgazm olsun.

bence hava topu, fizik gücü ve koşuları dışında hakan şükürün özelliği yoktu

çok gol attı ama tr tarihinin en efsane kadrosunun forvetiydi

o kadar gol atmasına rağmen 20 katını kaçırmıştır

blackburnlerde falan oynayıp döndüğünde ise şimdiki umut bulut kadar faydasız yıllar geçirdi ve takıma zarar verdi

Hakan kötü bir son vuruscuydu. Hele bir ara düşerek sut çekmek gibi bir huy edinmişti. Iyyyy ne gunlerdi. Birkac sene surdu bu huyu. Gol oruclari falan da vardı. Öff öff. En dip noktası 2002 dünya kupasıydi. Zaten başka özellikleriyle one çıkardı. Rakibe baskı yapmak, alan açmak, top saklamak, top indirmek, duvar olmak vs. O işleri çok iyi yapardı ama hakkıni verelim.

O sikeciler bizimle dalga gecse ne olacak gecmese ne olacak. Adamlar sike yapti, kendi sahasinda bize karsi kupa kaybetti, CL de gerimizdeler, Avrupa kupalari yok, her türlü rekor bizim kulüpte, dünyanin en cok taninan türk takimiyiz.

Varsinlar bu ezikler 6-0 ile dalga gecsinler. Ancak gerizekalilar kendini böyle avutur, sende pek takilma bu olaya. Bence böyle absürd bir nedenden dolayi da kulübümüzün en büyük efsanelerinden birine bok atma. Tek mac üzerinden bakarsan Hagi de bizi UEFA macinda yakti, ama kimsenin umrunda degil cünkü önemli olan genel tablo.

fenerli bir ailede Galatasaray'lı olmak nasıl bilemez içinde olmayan kimse.Benim amca fenerli peder fenerli yeğen fenerli.Hakan şükür yüzünden her 6 kasımda dalga geçiyor herifler.Halbuki o maçta adam gibi oynasa kimse dalga geçemezdi.İçimde bir uktedir.

Geri
Üst Alt