Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.146
- 4.169
- 2.418
Fenerin yıllardır yaptıgı şey azizde yapardı daha önce ali şende kocta devam ediyoGundem degistirmek icin hemen transfer haberini salmis mal koc.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin yıllardır yaptıgı şey azizde yapardı daha önce ali şende kocta devam ediyoGundem degistirmek icin hemen transfer haberini salmis mal koc.
Değil mi kirve gözümüzün önünde ikisini de kaç maç izledik Samet bana hiçbir zaman güven veren bir stoper profili çizmiyorduTayyip daha iyi stoper olmasına rağmen 1,5 a verdiler, bunu 4'e kitlemişler.
Bu paralar etmez.
Evet üstelik Tayyip 4 yaş genç. Sancak Koç'u yakalayınca affetmemiş herhal.Değil mi kirve gözümüzün önünde ikisini de kaç maç izledik Samet bana hiçbir zaman güven veren bir stoper profili çizmiyordu
Rassoul ikisinden de iyi gibiydi alt ligde izlerkenDeğil mi kirve gözümüzün önünde ikisini de kaç maç izledik Samet bana hiçbir zaman güven veren bir stoper profili çizmiyordu
abdül, berkan, kerem, barış, yunus sıkıntılı çıkarlarCacık olmaz. Yalnız bunlar sınıra engel olmaya çalışacak sezon sonu belli oldu. Gerçi bizim yerliler de toparladı. Çok sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum