- 10 Mart 2013
- 121.490
- 158.157
- 5.068
Kazım da toparlamıştı sakatlıktan iyi dönerse, gencolardan da 2 rotasyon topçusu çıkarabilirsek fevkalade olur.abdül, berkan, kerem, barış, yunus sıkıntılı çıkarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım da toparlamıştı sakatlıktan iyi dönerse, gencolardan da 2 rotasyon topçusu çıkarabilirsek fevkalade olur.abdül, berkan, kerem, barış, yunus sıkıntılı çıkarlar
Onu da beğeniyordum ama sol bek olunca sıradanlaştı. Sametten farkı yoktuRassoul ikisinden de iyi gibiydi alt ligde izlerken
Hatayspor ne alaka? Adana Demirspor'da oynuyor.Bu degilmiydi fb hatay macinda hatalar yapan?
Ṣike transferi
O zaman fb Adana demirspor maci.Hatayspor ne alaka? Adana Demirspor'da oynuyor.
Adana bunlari yenmisti ama golleri hatirlamiyorum. 2-1 kazanmisti Adana. O golde hatayi bu mu yapti bilemicem tekrarini izlemek gerek.O zaman fb Adana demirspor maci.
Hata yapan eleman bu. Cok kötü oynamisti
Yok 4-2 yenildikleri Mac. Kaydigimizköyde.Adana bunlari yenmisti ama golleri hatirlamiyorum. 2-1 kazanmisti Adana. O golde hatayi bu mu yapti bilemicem tekrarini izlemek gerek.
Evet ikinci golde pas hatasi sonucunda Fener atmisti.Yok 4-2 yenildikleri Mac. Kaydigimizköyde.
Cok kötü oynamisti belki kapasitesi bu ama cok garip bi transfer.Evet ikinci golde pas hatasi sonucunda Fener atmisti.
Sameti pek beğenmiyorum yav büyük takım oyuncusu değil. Tayyip Talha bence net daha iyi stoper. 4 m euro falan çok büyük para