Samet Akaydın, Trabzonsporlu Trezeguet'e Tükürdü

Oyuncunun yerde oldugunu görüyor yani bilerek tükürüyor

Üstüne tükürecek cesareti olmadigi icin yanina tükürmüs

Görüntü aldatici diyelim,illa o tarafa dogru tükürmesi sart mi

41. maddeden sevk edildi.

Samet Akaydın, "tükürme" hareketinden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

1684785400169.webp

FB için ne denli gerekli bir oyuncu olduğu sonraki konudur. Böyle çirkin ve aşağılık bir hareketin cezasız kalmaması gerekiirdi elbette. TFF gerekeni yapmış...

(Konuyu siyasete çekmeye çalışanlar olduğu için söyleme ihtiyacı hissettim); TS oyuncusunun secdeye varmasının da konuyla bir ilgisi yok, hafif bir sakatlık veya ağrı nedeniyle yerde olsa da fark etmezdi...

pdfkya sevk etmisler sanirim

gssözlükte hemen savunma moduna gecmisler

ayni hiyarlar zaniolyali bu kadar savunmaz ama

adamın üstüne tükürmüyor, fb haklı olarak mağduriyet yaratır bundan

Meireles hakemin suratına balgam attı, ibne top işareti yaptı 4 maçla yırttı. Yani çok bişey beklememek lazım

Keşke olsa. Varlığı bizim yararımıza olur.
Acikcasi Serdar, Szalai, Samet arasinda pek bir fark yok. Iskalama konusunda Samet ve Szalai kafa kafaya gider, pas hatasi, gereksiz faul konusunda Serdar lider diye düsünüyorum. Ha kart sinirinda Samet Serdar ve Gustavo varmis stoperler arasinda. Samet ceza yer ve bu iki oyuncu da kart filan görürse derbide 6-0 in rövansini alabilme ihtimalini yükseltir diye düsünüyorum.

Her mac ilk 11 oynama cezasi verilmeli buna.

Ceza çıkacağını sanmam bence konsolide etmek ve gündem değiştirmek adına yapıldı diye düşünsem de, şahsi fikrim de cezalık bir hamle olmadığı yönünde.

Futbolcuların tükürme ve sümkürme karakteristik hareketleridir. Orada ona bakarak yapmış ama öyle suratında küçümser ya da art niyetle yapan bir ifade yok. Ama bunun bir önemi yok. Dediğim gibi bu sevk tamamen üfürükten bence.

Şu Samet olayının mağduriyete yatmak için planlı olduğuna okadar eminim ki. Taraftarlarını uyutuyorlar milleti kandiriyorlar

vay be bir zamanlar hakemler teknolojinin dahil olmadığı, yağmurlu günlerde bile tükürük dedektörlüğü yapabiliyodu şimdi bu kadar görüntüye rağmen günler sonra anca anlayabiliyorlar

1684833745208.webp

Geri
Üst Alt