- 6 Eylül 2014
- 93.050
- 64.069
- 4.488
Bozuk saat gibi. Hiç güven vermiyor. O yediği gol yenmezTopu iyi cikardi orada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozuk saat gibi. Hiç güven vermiyor. O yediği gol yenmezTopu iyi cikardi orada
Bugun portekiz cekya macında cekyaliları gördukten sonra cekya macımızla alakalıda bir takım sorunlar olup olmayacagını gorebiliriz. Çekyayi hiç bilmiyorum. Gurcistan bile çok pozisyon bulmuşken dedigin gibi portekizden 4 falan yemesek iyi dedim bugun :dKorkuyorum portekiz macindan.
Bugun ki takim savunmasi o macta da olursa averaj takimi olabiliriz :d
En genc takim sanirim cekler izleyelim bakalimBugun portekiz cekya macında cekyaliları gördukten sonra cekya macımızla alakalıda bir takım sorunlar olup olmayacagını gorebiliriz. Çekyayi hiç bilmiyorum. Gurcistan bile çok pozisyon bulmuşken dedigin gibi portekizden 4 falan yemesek iyi dedim bugun :d
Cok enteresan bi herif.
Ortasi yok ya cok iyi ya berbat.
Son dk golu cikardi yanlis gormediysem
Sayesinde dogru duzgun bir sey yapmalarına kalmadan 2 yaptılar rolantide pozisyona giriyorlar .dewt bugün berbat.
Sayesinde dogru duzgun bir sey yapmalarına kalmadan 2 yaptılar rolantide pozisyona giriyorlar .d
Şu tempoda oynuyorlar ya biraz ileri gittiklerinde pozisyon oluyorbizimkiler ter deryasında yüzerken bernardo silvanın alnı bile terlememişti yaw :d