Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
FRANKOWSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEEEEEEEEEEEE MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum vardır ama Riva'da zamanında iyi proje diye ve GS'ye kattıklarını Erden Timur'da anlatmıştı hatta Riva ihalesine Erden Timur'da(Makro İnşaat-Timur Gayrimenkul ) girmişti en yüksek teklifi veren 3. şirket denmişti sanırım. Florya'da ihale sürecini ise Adnan Polat ve onun oluşturduğu bağımsız komisyon yapıyor. Bir kanıt olmadan itham yapmak bana doğru gelmiyor. GS gibi bir kulüpte yöneticiliğin en büyük yararı normalde açamadıkları kapıları GS adı kullanarak açabilmeleri bence asıl buradan fayda sağlıyorlar.Riva+Florya ihaleleri ikisinin serveti kadar yok mu?
Jacobs şu 11'i okurken gözünden sakatlanmış olabilir.premiere leauge temposunda 11'ler sürebileceğimiz kadro oluştu takımın kanatlar uçak şuan. Alkmarı elersek bu kadro tottenham ve manchesterı tokatlar.
Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Frankowski Sara Torreira Barış
Yunus
Osimhen Morata
Sırf full speed kadro olsun diye koydum yoksa oynayacağından değilJacobs şu 11'i okurken gözünden sakatlanmış olabilir.
Fitne nin amacı o zaten bizi suçluluk psikolojisine sokmak istiyorlarDunki olaylardan hala cikamadim. sevincimizi kursagimizda biraktilar..
Fraws listede yokpremiere leauge temposunda 11'ler sürebileceğimiz kadro oluştu takımın kanatlar uçak şuan. Alkmarı elersek bu kadro tottenham ve manchesterı tokatlar.
Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Yunus
Osimhen Morata
En başta 7.5 milyon euro versek alırdık, şimdi 9'a mal etmişiz.Przemysław Frankowski'nin sözleşme şartları (SportCell)
• Kiralama bedeli: 1 milyon euro.
• Zorunlu satın alma opsiyonu: 8 milyon euro.
• Sözleşme süresi: 3.5 yıl
• Maaş: 2 milyon euro
Transfer dönemi kapanmadan 2 hafta önce gitsen 7.5 bile değil 6'ya alırdın.En başta 7.5 milyon euro versek alırdık, şimdi 9'a mal etmişiz.
Bu arada Frankowski'yi oynatamıyoruzki Tottenham ve Manu'ya karşı.premiere leauge temposunda 11'ler sürebileceğimiz kadro oluştu takımın kanatlar uçak şuan. Alkmarı elersek bu kadro tottenham ve manchesterı tokatlar.
Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Yunus
Osimhen Morata
Pace whore olduğunu söylemeFifa'da ve FM'de her daim transfer etmeye çalıştığım adamlardan biri.
Bu açıdan adamı tanıyorum. Çok mutlu olurum gelmesine.
Nasıl oyuncu? Bilmen lazımPace whore olduğunu söyleme