Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Frankowski’yi kadrosuna kattı"

Riva+Florya ihaleleri ikisinin serveti kadar yok mu?
Bilmiyorum vardır ama Riva'da zamanında iyi proje diye ve GS'ye kattıklarını Erden Timur'da anlatmıştı hatta Riva ihalesine Erden Timur'da(Makro İnşaat-Timur Gayrimenkul ) girmişti en yüksek teklifi veren 3. şirket denmişti sanırım. Florya'da ihale sürecini ise Adnan Polat ve onun oluşturduğu bağımsız komisyon yapıyor. Bir kanıt olmadan itham yapmak bana doğru gelmiyor. GS gibi bir kulüpte yöneticiliğin en büyük yararı normalde açamadıkları kapıları GS adı kullanarak açabilmeleri bence asıl buradan fayda sağlıyorlar.

Serhan salliyordur da eğer cidden juanlu alinabiliyordurysa keşke o olsaydı

premiere leauge temposunda 11'ler sürebileceğimiz kadro oluştu takımın kanatlar uçak şuan. Alkmarı elersek bu kadro tottenham ve manchesterı tokatlar.

Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Frankowski Sara Torreira Barış
Yunus
Osimhen Morata
Jacobs şu 11'i okurken gözünden sakatlanmış olabilir.

Tamam yakupkahve şimdi ameliyat ve iyileşme zamanı.

Dunki olaylardan hala cikamadim. sevincimizi kursagimizda biraktilar..
Fitne nin amacı o zaten bizi suçluluk psikolojisine sokmak istiyorlar

Yalının çocuğunun ve adnanın kediciğinin bizi sığ dünyalarına hapsetmelerineizin vermeyeceğiz

Çatır çatır yendik ağlayıp sahadan kaçmaları çözüm değil

premiere leauge temposunda 11'ler sürebileceğimiz kadro oluştu takımın kanatlar uçak şuan. Alkmarı elersek bu kadro tottenham ve manchesterı tokatlar.

Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Yunus
Osimhen Morata
Fraws listede yok

Przemysław Frankowski'nin sözleşme şartları (SportCell)

• Kiralama bedeli: 1 milyon euro.
• Zorunlu satın alma opsiyonu: 8 milyon euro.
• Sözleşme süresi: 3.5 yıl
• Maaş: 2 milyon euro
En başta 7.5 milyon euro versek alırdık, şimdi 9'a mal etmişiz.

Muslera
Cuesta Davinson Jacobs
Yunus
Osimhen Morata
Bu arada Frankowski'yi oynatamıyoruzki Tottenham ve Manu'ya karşı.

Müthiş transfer, büyük iş yaptı yonetim, tebrikler. Lens taraftari en sevdigi oyuncuyu aldik. Makine gibi adami aldik. Cok şey katacaktır.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.O inş çok faydalı olur hemde bu transfer işinin komple bitmesi iyi oldu.

Hayırlı olsun ,satma şansımız yok ama riera gibi takım oyununa çok katkı verip skor yapacak bir adam aldık gibi taraftar yorumlarinda hep olumlu şeyler yazdılar

Geri
Üst Alt