Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Osimhen fırsat varsa mutlaka zorlanmalı, bunda herkes gibi düşünüyorum. Ama bu parayı Osimhen e verdikten sonra; kaleci(en önemlisi), playmaker kanat, 10 no, olursa sol stoper transferlerini limite takılmadan hangi bütçeyle yapacağız merak ediyorum.

Rahat olun Galatasaray'da transferin bitmediği gibi parada bitmez. Çizi ile 1.2 milyon avro lık sözleşme imzalamış. Bunu verende fenerli ülker yani. Bu adamın burda olması demek diğer yerlerde alacağından çok daha fazla kazanması demek. Aidiyeti var diyemem ama delikanlı çocuk. Burda aslında büyük takımların yüksek bonservis vermemesinin sebebi 1 yıllık kontrat. 6 ay sonra zaten adamla bossman kuralı gereği para vermeden Klübe anlaşabilirler. Realmadrid Mbappe örneği gibi. Galatasaray'da kalmak isterse belki çıkış maddesini yine 75 80 seviyelerinde tutturarak 1 yıl daha bizimle devam edebilir. Hala söylüyorum saçma sapan adamlara para dağıtmaktansa Osimhene her türlü girilir. Böyle adamları Klübü kasasından %35 maaliyetle almakta gayet kolay. Kaldıki 5 yıldız tüm koleksiyon yenilenecek. Devasa bir gelir bekliyor 5.yıldızda. Bu güçle de Osimhenin masrafı çok kolay çıkar. 1 formadan 50 avro kaar ediyoruz hesabı siz yapın

Osimhen fırsat varsa mutlaka zorlanmalı, bunda herkes gibi düşünüyorum. Ama bu parayı Osimhen e verdikten sonra; kaleci(en önemlisi), playmaker kanat, 10 no, olursa sol stoper transferlerini limite takılmadan hangi bütçeyle yapacağız merak ediyorum.
Osimhen alınırsa bir de Kaleci alınır başka oyuncu gitmeden transfer yapılmaz, Barış giderse kanat alınır, Sara giderse 10 numara alınır gibi benim tahminim bu yönde.

Napoli Icardi veya Morata'dan birini de isteyebilir. Morata'yı Chelsea'ye aldıran Conte değil miydi?

Atan kadar tutanda da cömert olmalıyız. Tarihimize baktığımızda kalecilerimizin iyi olduğu dönemler en parlak dönemlerimiz. Olursa Osimhen transferi kesinlikle kaleci bütçesini kısmamalı.

bu haberler osimhen'in Galatasaray'da kalmayı kendince ihtimalleri arasında oldugunu gösterir. baba net bir dille "ben kalmıyorum" demis olsaydı bu tarz girisimler yapilmazdi.

Fb içinden teyitli bilgi :

Napoliyle geçen hafta görüşmüşler. Napoli kısmıyla anlaşmışlar, osimhenede kaç para istersen verelim demişler osimhen görüşme bile yapmadan reddetmiş.

Fb yönetimi sıkıntıda olduğu için bilerek sıcak tutuyorlar osimhen gündemini. Yoksa böyle bir durum yok. Onlar vlahovic ve muani kovalıyor

Osimhen birkaç haftadır veda konuşmaları yapıyor
Hiç unutmayacağım, hep kalbimde olacak, vs vs
Hiç sanmam kalacağını, o iş çoktan bitmiştir bence
Hocanın napıp edip Morata’ya süre vermesinden, küstürmek istememesinden de belli bir taraftan

Hocam ne feneri Allah aşkına ya... yani adam CL yapacak şampiyon olmus bizi degil de Fener'i kaosu sececek. Yani buna basin ve halk nasil inaniyor aklim almiyor.

Bombos takimin bombos mediasi

Malum kulüp Osimhen'in sol ayak serçe parmak tırnağını bile alamaz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt