Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Asiri sevindirici haber, ama korkutucu ayni zamanda

2025-2026 olarak bakalim

Icardi: 10 M maas
morata: 6 M maas(galiba 6 idi kiralik 1 sezon totali)
Osimhen: 15 M yazdim

Osimhen 25 M taksit
Jakobs ve frankowskiden total girecek 17 M

Diger oyuncu maaslarina falanda total 25 M yazdim belki

-------------

98 M euro ediyor sirf ustteki kisim.

Gelir olarak satis olarak nasil dengelenir
Baska hangi transfere nasil butce cikacak...

Harika haber hissel olarak ama baya korkutucu

Bildigin ayarli sekilde osimheninin ayagini falan kirmaya oynatirlar futbolu ulkedeki sistemde cokelim diye
önümüzdeki sene de şampiyon olup cl ine direkt katılım sağlanırsa dengelenir tekrar durum. +40m la baslıyosun sezona. maç kazanma ücretleride ciddi arttı bikac sene önce. + sponsorluklara çok güveniyor yönetim. yalan da değil erden timur döneminde zirve yapan ciddi sponsorluklar yapıldı. rakamını bilmiyruz çoğunun ama 50 tanesi vardir herhalde total. bu sefer de turkcell falan diyorlar, 2 senelik pesin alınacakmış. avrupa ve içeride 2 farklı göğüs sponsorlukları diyorlar. 10 ar m avrolar konusuluyor sezonluk. loca ve kombinelerden vuruyorlar asıl parayı. üstüne 5 yıldız konseptli ürünler gelecek. ordan da ciddi kazanc sağlanır. gs tarihinin en kazanclı dönemi olabilir şu 3 5 sene. her sene de artarak devam ediyor. valla akıllı olur ve iyi isimlere gittiğimiz sürece yolumuz açık.

boey satıldı 30m e. en az o kadar harcayıp yeri dolmadı. o yüzden deneye deneye 40-50m lar harcayıp o bölgeyi dolduramamaktansa osimhen gibi net performans alacağıın adama parayı gömmek mantıklı. en azından piyasası var en kötü ihtimal 20m zararla çıkarsın ki üstüne de koyabilir.

Bu is baya riskli degil mi? Biz subatin sonuna kadar 1,07 milyar zarar aciklamistik. Sezon sonu bu rakam 1,5 milyari gecerse hic sasirmam. Öyle durumda böyle bonservis harcamak, üstüne tek burda bitmez ve baska oyunculara'da yine abuk zubuk bonservis ödersek, ve maaslar yine yükselirse, bu sefer CLe katilmak bile bizi zarardan kurtarmaz gibi.

Bu iş Osimhen ile kalmaz Osimhen geldiği takdirde takıma yıldız takviyesi ister CL'de başarılı olabilecek bir kadro için çok harcama yapmamız gerekecek

lan simdi fm save dosyasi gene mi cope gidecek isin yoksa gelecek sezon tekrar bastan basla

sirf osimhen icin yeni oyun actim ama kirasi bitince donecek olmasi beni kara kara dusunduruyordu..

Yanlız osimheni alacaksak hemen 15-20 gün içinde almamız lazım. Araya tatil vs girince gelme ihtimali imkansıza yakın

Yanlız osimheni alacaksak hemen 15-20 gün içinde almamız lazım. Araya tatil vs girince gelme ihtimali imkansıza yakın
Aslında tam tersi Avrupa'da isteyen diğer kulüpler kampa katılmasını isterler aldığı oyuncunun.Osimhen'in transferinin uzaması bizim avantajımıza olur.Osimhen şu anda bize gelmeyi istemiyo büyük ihtimalle.Hak veriyom kendisine ama bizim Takım'a 1 şekilde gelecek gibi :D

Aslında tam tersi Avrupa'da isteyen diğer kulüpler kampa katılmasını isterler aldığı oyuncunun.Osimhen'in transferinin uzaması bizim avantajımıza olur.Osimhen şu anda bize gelmeyi istemiyo büyük ihtimalle.Hak veriyom kendisine ama bizim Takım'a 1 şekilde gelecek gibi :D

Piyasada forvet yok Osimhen'in 75m bonservisi kelepir şu piyasada. İşi uzatırsak en az 6-7 klüp çıkar bu parayı verecek. Real Madrid-Barca falan dahil bunlara. O yüzden şampiyonluk gazıyla 15-20 gün içinde hallettik halletik yoksa alternatiflere bakmak lazım.

Geri
Üst Alt