Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Kaleye günayı koy stopere Apo devam etsin zanioloda ben adam gibi oynucam desin ligi paramparça ederiz gene
Zaniolo'dan hala ümit beklemek garip adam nefret ediyor galatasaray'dan. Instada tüm gittiği takimlarin gonderisi var bir tek galatasaray ile ilgili yok o derece nefret ediyorum.

Bakin gorun osimhene biz ve araplar disinda ciddi bir teklif gelmeyecek
Mesela united hojlunda 75 verdi ama adam 20 yasindaydi
26 yasinda adama 75 milyon verecek klup araplar belki psg filan cikar onun harici bize kalir

Tek senesi kalan adam icin en yüksek ödenilen bonservis kac simdiye kadar? Bana bu durumda ve maasini karsilayacak cok takim yokken, 75 milyon serbest kalma maddesini ödeyen olmaz gibi geliyor. 60 veren olursa yatip kalkip sevinsin Napoli.

Benim aklima tek 24 yasinda Bayerne 49+x milyona transfer olan Sane geliyor.

Ya isteyen istedigini yazsin osimhen agustosa kadar transfer sureci olacak birisi.

O da en erken

Buchi'ye twitterda şimdi ağa paşa çekiyoruz da Osimhen giderse fena dalarız.

Tek senesi kalan adam icin en yüksek ödenilen bonservis kac simdiye kadar? Bana bu durumda ve maasini karsilayacak cok takim yokken, 75 milyon serbest kalma maddesini ödeyen olmaz gibi geliyor. 60 veren olursa yatip kalkip sevinsin Napoli.

Gorun bakin komik bir rakama bize gelecek son senesi 26 yasinda
Maasi 12 milyon net
Oyuncu 20-22 yas arasinda olsa bu paralar olurda 26 yasinda halen bir dunya eksigi olan bir santrafor osimhen

Ben sonraki satistan payla filan 30-40 milyona filan alabilecegimizi dusunuyorum biraz gecikir ama agustosu beklersek napoli Sonraki satistan %30 filan verilerek ikna edilebilir

Juventus CL yaparsa 85 verirse alsin hayrini gorsun

40-50 bandına biter bencede dünyada ağır santrafor kıtlığı var güvendikleri şey o bence, Kane veya Lewandowski bize gelse alacağı yorumları düşünemiyorum. Şu an Osimhen gibisi yok gerçekten.

Kalır osi burada merak etmeyin icardi mevzusu gibi olacak icardi de aynıydı 30-40 milyon lar konuşuyorlardı ücret konusunda sonuç ortada osimhende çözülür

40-50 bandına biter bencede dünyada ağır santrafor kıtlığı var güvendikleri şey o bence, Kane veya Lewandowski bize gelse alacağı yorumları düşünemiyorum. Şu an Osimhen gibisi yok gerçekten.
Bana abartı diyenler oluyorda osimhen profil olarak hallanddanda mbappeden de daha iyi forvet bence koy madride mbappe yi yedek bıraktırır Ronaldo’dan sonra ilk defa bu kadar komple bir herif gördüm ronaldonun forvete evrildiği hali gibi herif

osinin bitiricilik sorunu var bence , bizim takim icin demiyorum .
ben bu transferde osimhen ego yaparsa alırız diye düşünüyorum acikcasi
psg ve lpool disinda o ayar takimlarin o kısmı boş değil, düşünmeyecekler bence

bu senaryoda osimhen cl de ortaligi yikar sinirden zaten , 1 sene sonra 90 a biz satarız

bu takimlardan birine de 50,55 + bonusa gider , biz o fiyattan alamayız ,bekleme zorunda kalırız

Geri
Üst Alt