Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.796
- 17.579
- 1.868
Bunlar isak'ı alırsa newcastle osimhen 'e sulanır
Sesko diyorlardı. Aslında 2 takım için de söylendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar isak'ı alırsa newcastle osimhen 'e sulanır
Arsenalli diye mi kanks yavBen ilk başta da O'nu sevmemiştim..
HayırArsenalli diye mi kanks yav![]()
Eylulde gelirken de herif ucaga binerken anlasma Yok vs diyordu lan biraz garip herif geriden de gelebiliyorHayırGüvenilir 1'i değil gibi
![]()
Ne 35 i gözünü seviyim. 200+ lar konuşuluyor Galatasaray için bu sezon kasaya girecek para. Florya filan hariç. Şampiyon olmasak o paranın çeyreğini alamazdık. Bence 35 devede kulak bir rakam. Zaten bu sezon şampiyon olmamamız için bukadar uğraşılmasının sebebi buydu. Ama Oshimen ve Lemina tabi burda taraftar leminayı aldırdı hakkını vermek lazım. Bunlar sayesinde şampiyon olduk yada işte 1 puan uzakta.İsim isim yaznimayacağım polemik olmasın..
Bazıları leyla gibi sahada gezerken Osimhen sahada varını yoğunu veriyordu..
Bu adama para gömmeyeceksin de kime gömeceksin ?
Osimhen olmasa bu sene şampiyon falan olamazdık.. demekki sana nerden baksan 30 milyon euro kazandırmış.. işin psikolojik sosyolojik boyutlarına hiç girmiyorum bile
Osimhen e 75 versen adam yarısını sana kazandırmış..
Ufacık bi örnek el nesyri sığırına 25 milyon euro verdiler..
Burda en büyük sorun kendisinin kariyer planı para kısmı halledilir..
Öderler. Chelsea hazır bile ödemeye nasıl ödemezler. Herşey Oshimen de bitiyo. Ayrıca bu sene Barış filanda gitcek galiba.En kötüsü 25-30 yani Barışın. Baya maddi olarak rahat bir Galatasaray var. Oshimen kalmak isterse oyuncu satışı, forma satışı, sponsor bu para bir şekilde bulunur. Bunu insanlar çok dert ediyo ama Galatasaray hiçte yıpranmadan yapılabilecek planlamalar ile Oshimen in parası gayette ödenir. Öyle cokta imkansız değil. Zaniolo dan para gelcek gibi. Barış gitcek. En az 40+ ordan gelcek zaten. Beş yıldızlı formalar ve puma ile yeni anlaşmalar. E milyonlarca Galatasaraylı var heralde insanlar elini azcık cebe atar. Belkide kasadan 10-20M arası bile çıkmasına gerek kalmaz. Öte yandan maaşının yarıya kadarını ödeyecek zengin Galatasaraylılar vardır yani sponsor olurlar bunda zor bişey yok. Bunuda bulamıyosa kulüp kapatılsın zaten. İcardi de maaşının bir kısmını bu şekilde alıyor. Düşün sadece doğru planlama ile 10-20M arası para ve yıllık 6 milyon maaş çikiyor kasandan. Buna Oshimen için hayır diyen kerizdir zaten. Dediğim gibi iş Oshimen de bitiyo. Yönetimde para hazır diyo. E yalan söylecek değiller mantıklı düşününce evet yalan diyemem söylediklerine. Bukadar şeyi birleştirince evet hayal değil gayet olabilecek birşey. Ama Oshimen işte.... Olay onda bitiyoTek senesi kalan adam icin en yüksek ödenilen bonservis kac simdiye kadar? Bana bu durumda ve maasini karsilayacak cok takim yokken, 75 milyon serbest kalma maddesini ödeyen olmaz gibi geliyor. 60 veren olursa yatip kalkip sevinsin Napoli.
Benim aklima tek 24 yasinda Bayerne 49+x milyona transfer olan Sane geliyor.
Sesko diyorlardı. Aslında 2 takım için de söylendi
Osimhen gibi adamlar mutlu ve aidiyeti olan yerde kalırlar osimhende kalır çünkü burada sevildi normalde sorunlu bir adammış napoli bizim diagneyi gördüğümüz gibi görüyor kurtulmak istiyor bu tarz adamlar çok aşırı sıkılacağı ortamda çalışamaz başarılı olamaz sorun çıkar burda taraftar iyice yükseltti osiyi dışarıda bu ilgi alakayı bulamaz kendiside kalmak isteyecektir burada ben bu işin sonunu olumlu görüyorum şahsen ve başımıza Hagi’den sonra ilk defa ciddi anlamda talih kuşu kondu 35 ine kadar rahat götürür bu adam bu ligde her sene 1-2 tanede sağlam transfer yapıp kadroyu güçlü tutarak Avrupa’da başarıda getiririz iyi bir yapılanma ile 3 senede clde yarı final görme ihtimalimiz var osimhen o yüzden önemli herif next ronaldo kimse bunun farkında değil avrupada bu kadar dominant forvet hiç bi takımda yok buna halland dahilÖderler. Chelsea hazır bile ödemeye nasıl ödemezler. Herşey Oshimen de bitiyo. Ayrıca bu sene Barış filanda gitcek galiba.En kötüsü 25-30 yani Barışın. Baya maddi olarak rahat bir Galatasaray var. Oshimen kalmak isterse oyuncu satışı, forma satışı, sponsor bu para bir şekilde bulunur. Bunu insanlar çok dert ediyo ama Galatasaray hiçte yıpranmadan yapılabilecek planlamalar ile Oshimen in parası gayette ödenir. Öyle cokta imkansız değil. Zaniolo dan para gelcek gibi. Barış gitcek. En az 40+ ordan gelcek zaten. Beş yıldızlı formalar ve puma ile yeni anlaşmalar. E milyonlarca Galatasaraylı var heralde insanlar elini azcık cebe atar. Belkide kasadan 10-20M arası bile çıkmasına gerek kalmaz. Öte yandan maaşının yarıya kadarını ödeyecek zengin Galatasaraylılar vardır yani sponsor olurlar bunda zor bişey yok. Bunuda bulamıyosa kulüp kapatılsın zaten. İcardi de maaşının bir kısmını bu şekilde alıyor. Düşün sadece doğru planlama ile 10-20M arası para ve yıllık 6 milyon maaş çikiyor kasandan. Buna Oshimen için hayır diyen kerizdir zaten. Dediğim gibi iş Oshimen de bitiyo. Yönetimde para hazır diyo. E yalan söylecek değiller mantıklı düşününce evet yalan diyemem söylediklerine. Bukadar şeyi birleştirince evet hayal değil gayet olabilecek birşey. Ama Oshimen işte.... Olay onda bitiyo
İlk günden beri diyorum bu iş imkansız değil diye ama herkes muhasebeci kesiliyo. Çok alakasız yorumlar görüyorum hatta. Galatasaray ın maddi durumu muhasebesini bırak kendi evinin muhasebesini düzgün yapamayan adam bir anda milyon dolarlar hesaplıyo ilginç. Senin için demiyorum bu arada genel anlamda demek istiyorum. Bende milyon dolarları hesaplayamam ancak mantıklı bir şeyler var dediklerimde. Yönetim de aynı şeyi söylüyo. Banada Oshimen in burda kalması için dua etmek kalıyor. Yani uzun lafın kısası imkansız değil.
Bitiricilik sikintisi olduguna biraz bende katiliyorum. Ozellikle yerden toplarda zorlaniyor, havadan olunca 19 metre bacak kaldirdigi icin alisik ama yerden problem var. Ince vuruslarda sanki az eksik.osinin bitiricilik sorunu var bence , bizim takim icin demiyorum .
ben bu transferde osimhen ego yaparsa alırız diye düşünüyorum acikcasi
psg ve lpool disinda o ayar takimlarin o kısmı boş değil, düşünmeyecekler bence
bu senaryoda osimhen cl de ortaligi yikar sinirden zaten , 1 sene sonra 90 a biz satarız
bu takimlardan birine de 50,55 + bonusa gider , biz o fiyattan alamayız ,bekleme zorunda kalırız
EvetKimle anlaşma yok demiş. Napoli ile mi
Yedi sülalesini anarız..Buchi'ye twitterda şimdi ağa paşa çekiyoruz da Osimhen giderse fena dalarız.
Ben direk kazandırdığı nakit parayı yazdımNe 35 i gözünü seviyim. 200+ lar konuşuluyor Galatasaray için bu sezon kasaya girecek para. Florya filan hariç. Şampiyon olmasak o paranın çeyreğini alamazdık. Bence 35 devede kulak bir rakam. Zaten bu sezon şampiyon olmamamız için bukadar uğraşılmasının sebebi buydu. Ama Oshimen ve Lemina tabi burda taraftar leminayı aldırdı hakkını vermek lazım. Bunlar sayesinde şampiyon olduk yada işte 1 puan uzakta.
Osimhen hayırlı olsun bu olumsuz dediyse biter o transfer.