Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Fb içinden teyitli bilgi :

Napoliyle geçen hafta görüşmüşler. Napoli kısmıyla anlaşmışlar, osimhenede kaç para istersen verelim demişler osimhen görüşme bile yapmadan reddetmiş.

Fb yönetimi sıkıntıda olduğu için bilerek sıcak tutuyorlar osimhen gündemini. Yoksa böyle bir durum yok. Onlar vlahovic ve muani kovalıyor
Vlahavic fenerin kalemi oyuncu
Muani gelmesin istemem zaten cok talebi cikar fenere dusmez 30 keş bonservis isterler

Piyasada forvet yok Osimhen'in 75m bonservisi kelepir şu piyasada. İşi uzatırsak en az 6-7 klüp çıkar bu parayı verecek. Real Madrid-Barca falan dahil bunlara. O yüzden şampiyonluk gazıyla 15-20 gün içinde hallettik halletik yoksa alternatiflere bakmak lazım.
Barca real filan hayatta girmez osimhene
Realde Mbappe var yedek icin osimhen gitmez Barca bu tip santraforla oynamayi birakti adamlar Yamal Rafinha oynuyor

Osimhen gidecekse United Chelsea
Veya Psg olabilir Kvarada orda bu ucu olmazsa hic bir klup girmez direk juventus ve biz kalirsak sasirmam

İsim isim yaznimayacağım polemik olmasın..

Bazıları leyla gibi sahada gezerken Osimhen sahada varını yoğunu veriyordu..

Bu adama para gömmeyeceksin de kime gömeceksin ?

Osimhen olmasa bu sene şampiyon falan olamazdık.. demekki sana nerden baksan 30 milyon euro kazandırmış.. işin psikolojik sosyolojik boyutlarına hiç girmiyorum bile

Osimhen e 75 versen adam yarısını sana kazandırmış..

Ufacık bi örnek el nesyri sığırına 25 milyon euro verdiler..

Burda en büyük sorun kendisinin kariyer planı para kısmı halledilir..

Bu iş olur abiler kiralık olarak alıpta bağdaştığımız oyuncuların 100 de 80 inin bonservisini aldık hep alırız osimhenide

Osimhen işi bitti bence Ali koç bile duyum verdi Galatasaray için iyi oldu dedi 😂😂

Peki size soru

Napoli ile okeyiz
Paranin bereden gelecegi edecegi sponsoru vs de ok

Ama osimhen CL finalisti niteliginde bir takimdan tekilfe okey dedi - kizar misiniz?

Zaten bu baglamda bakacak olursak sevdigi bizim ortamdan vazgecmesi icin su takimlar var, onlarda osi givi santraforlu taktigi secerlerse...

EPL: liverpool ve arsenal haricinde ihtimal olmaz.city olmaz haaland var
La Liga: barca real
Serie A : hayatinin hatasi olur ama tek ihtimal inter diyelim- o parayi verir mi muamma(juve bana realist gelmiyor, tercihi olmaz yani)
Bundeliga: bayern olmaz kane var...

Toplasan aslinda realist olarak bizim burdaki maas ve ortamdan vazgecmesi ocin 4-5 takimkn ihtimali var bana gore.

İtalya veya Almanya yaparsa, (Almanya ihtimali yok gibi zaten) Arabistan yaparsa, kalan 3 büyük ligde şampiyonluğa oynamayan bir takıma giderse kızarım.

Özellikle Juve yapmasın. Napoli taraftarı kadar kızarım şu şikecilere gitmesin.

Bence hayırlı olsun bu haberler bu kadar erken salındıysa çoktan bitmiştir bu iş

Peki size soru

Napoli ile okeyiz

Ama osimhen CL finalisti niteliginde bir takimdan tekilfe okey dedi - kizar misiniz?

Zaten bu baglamda bakacak olursak sevdigi bizim ortamdan vazgecmesi icin su takimlar var, onlarda osi givi santraforlu taktigi secerlerse...

Serie A : hayatinin hatasi olur ama tek ihtimal inter diyelim- o parayi verir mi muamma(juve bana realist gelmiyor, tercihi olmaz yani)

Toplasan aslinda realist olarak bizim burdaki maas ve ortamdan vazgecmesi ocin 4-5 takimkn ihtimali var bana gore.
Bence EPL’den Chelsea ayari bir takimi kabul eder. Serie A’ya serbest cikis maddesinin istisnasi olabilir (bilgi degil).

Peki size soru

Napoli ile okeyiz

Bu adamın tercihini maaşı belirlemez. Tamamen hedefi belirler. Ama biraz sevgi manyağı olduğu için şansımız var. Buradaki sevgiyi ilgiyi kimse vermez. Ona çok iyi bir hedef ve mutluluk ile birlikte vermeliyiz parayı.

Bu adamın tercihini maaşı belirlemez. Tamamen hedefi belirler. Ama biraz sevgi manyağı olduğu için şansımız var. Buradaki sevgiyi ilgiyi kimse vermez. Ona çok iyi bir hedef ve mutluluk ile birlikte vermeliyiz parayı.
Bende ayni pencereden bakiyorum

Kendi soruma cevabim soyle: eger kariyer hedefi belirleyip ,o hedefte ilerlemek isterse su lsitemdeki 4 takima gitmesine uzulurum ama desteklerim

Liverpool: hem epl hem cl
Arsenal: bu zor ama ihtimalini goruyorum(chelsea olmaz bana gore-daha dogrusu sanmiyorum)
Barca: lewa yerine o kanatlarin onune tercih edecekse
Real: kafayi kirip mbappe onune forvet koymaya karar verirse

Ama o hirsi yoksa, bizdeki ortamdan vazgecmesi kolay olmaz.

Juventus olayina ben anlam veremiyorum, juvedrn ortam olarak ve hatta belki basari olarak hedef acisindan eksigimiz cokta yok bence . Bizi juve icin birakmaz

Geri
Üst Alt