Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.725
- 94.841
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisi de zorunlu satin alma degil mi?o ikisi şutlanır geri
şutlanmalı da
Vlahavic fenerin kalemi oyuncuFb içinden teyitli bilgi :
Napoliyle geçen hafta görüşmüşler. Napoli kısmıyla anlaşmışlar, osimhenede kaç para istersen verelim demişler osimhen görüşme bile yapmadan reddetmiş.
Fb yönetimi sıkıntıda olduğu için bilerek sıcak tutuyorlar osimhen gündemini. Yoksa böyle bir durum yok. Onlar vlahovic ve muani kovalıyor
Barca real filan hayatta girmez osimhenePiyasada forvet yok Osimhen'in 75m bonservisi kelepir şu piyasada. İşi uzatırsak en az 6-7 klüp çıkar bu parayı verecek. Real Madrid-Barca falan dahil bunlara. O yüzden şampiyonluk gazıyla 15-20 gün içinde hallettik halletik yoksa alternatiflere bakmak lazım.
juventus bu adamı neden oynatmıyor acabaVlahavic fenerin kalemi oyuncu
Muani gelmesin istemem zaten cok talebi cikar fenere dusmez 30 keş bonservis isterler
Bence EPL’den Chelsea ayari bir takimi kabul eder. Serie A’ya serbest cikis maddesinin istisnasi olabilir (bilgi degil).Peki size soru
Napoli ile okeyiz
Paranin bereden gelecegi edecegi sponsoru vs de ok
Ama osimhen CL finalisti niteliginde bir takimdan tekilfe okey dedi - kizar misiniz?
Zaten bu baglamda bakacak olursak sevdigi bizim ortamdan vazgecmesi icin su takimlar var, onlarda osi givi santraforlu taktigi secerlerse...
EPL: liverpool ve arsenal haricinde ihtimal olmaz.city olmaz haaland var
La Liga: barca real
Serie A : hayatinin hatasi olur ama tek ihtimal inter diyelim- o parayi verir mi muamma(juve bana realist gelmiyor, tercihi olmaz yani)
Bundeliga: bayern olmaz kane var...
Toplasan aslinda realist olarak bizim burdaki maas ve ortamdan vazgecmesi ocin 4-5 takimkn ihtimali var bana gore.
Yok oyle bir olay. Gecen transfer doneminde 50 tane haber saldilar. Sonunda hic duyulmayan seyler sonuca ulasti.Bence hayırlı olsun bu haberler bu kadar erken salındıysa çoktan bitmiştir bu iş
eğer osimhen realist olursa, real madrid'e gitmesi gerekmez mi? (mantık olarak) :dToplasan aslinda realist olarak bizim burdaki maas ve ortamdan vazgecmesi ocin 4-5 takimkn ihtimali var bana gore.
Bu adamın tercihini maaşı belirlemez. Tamamen hedefi belirler. Ama biraz sevgi manyağı olduğu için şansımız var. Buradaki sevgiyi ilgiyi kimse vermez. Ona çok iyi bir hedef ve mutluluk ile birlikte vermeliyiz parayı.Peki size soru
Napoli ile okeyiz
Paranin bereden gelecegi edecegi sponsoru vs de ok
Ama osimhen CL finalisti niteliginde bir takimdan tekilfe okey dedi - kizar misiniz?
Zaten bu baglamda bakacak olursak sevdigi bizim ortamdan vazgecmesi icin su takimlar var, onlarda osi givi santraforlu taktigi secerlerse...
EPL: liverpool ve arsenal haricinde ihtimal olmaz.city olmaz haaland var
La Liga: barca real
Serie A : hayatinin hatasi olur ama tek ihtimal inter diyelim- o parayi verir mi muamma(juve bana realist gelmiyor, tercihi olmaz yani)
Bundeliga: bayern olmaz kane var...
Toplasan aslinda realist olarak bizim burdaki maas ve ortamdan vazgecmesi ocin 4-5 takimkn ihtimali var bana gore.
X bir oyuncu değil bu osimhen adamın totosunu şişlerler bu konunun goygoyunu dahi yapmaya cesaret edemez bu yönetimYok oyle bir olay. Gecen transfer doneminde 50 tane haber saldilar. Sonunda hic duyulmayan seyler sonuca ulasti.
Kaleye günayı koy stopere Apo devam etsin zanioloda ben adam gibi oynucam desin ligi paramparça ederiz gene
Bende ayni pencereden bakiyorumBu adamın tercihini maaşı belirlemez. Tamamen hedefi belirler. Ama biraz sevgi manyağı olduğu için şansımız var. Buradaki sevgiyi ilgiyi kimse vermez. Ona çok iyi bir hedef ve mutluluk ile birlikte vermeliyiz parayı.