Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Barış Napoli'ye gidebilir bence bonservis bu şekilde 30-40 bandında biter. Muhtemelen ya böyle yada birileri sponsor olcak. Zamanında jardele olduğu gibi

Dursun Özbek ve yönetiminin imza atılmadığı sürece hiçbir icraatine inanmıyorum

Stadın ismini de Osimiyen Spor kompleksi olarak değiştirelim

Osi kalırsa Ali Koç da kesin kalır çünkü böyle astronomik bir transfer yaparsak Fenerbahçe’de bu paraları verebilecek başkan bulamayız algısı yerleşir

Şu an ne ali Koç’un kulübe yaptığı hibe ve sponsorlukları süspanse edebilecek astronomik transfer yapabilecek Fenerbahçe başkan adayı yok

Osimhen bu kadar erkenden sanki tercihini yapmaz. Temmuzun basi/ortasina kadar forvet arayan Arsenal, Juventus, Chelsea, United ve PSG gibi takimlardan bence teklif bekler ve kimse istedigi maasi vermeye sicak bakmazsa, Napoliyi de zor duruma sokar. Iste o zaman bu is firsat transferine döner

Benim düsüncem ne Napoli istedigi bonservisi ne Osimhen istedigi maas teklifini alir. Gecen sezon Chelsea 4 net 4 bonus önermisti ve kimse Napolinin istedigi rakami vermemisti.

Simdide 60 dan fazla cikan olmaz. Onun icin bence erkenden panik yapmaya gerek yok.

bu arada hic gaza gelmeyin ibra rezaletine benzeyebilir osimen transferi

belki napoli ile görüsen bile olmamistir daha

sonucta transfer dönemi baslamadi

Necati Şanlı

Ne gerek var osimhen olsa da olmasa da avrupa da çoluk çocuk kadrolardan 4 yiyip dönüyoruz.Kötü anadolu takımlarına coşuyor diye 60 70 milyon para bayılmak enayilik

Yıllığıyla beraber 100 150 milyon para verilecek ulan o paraya yeni galatasaray kurulur zaten bu sene harcanan paranın hayrını göremedik.Okanın aldırdığı oyuncular meydanda

Veriyorlarsa 30 40 milyon gibi olabilir osimhen de yıllık 7 8 gibi oynayacaksa tamam zaten avrupada piyasası düşmüş.Napoli gözden çıkardığı adamdan 70 80 falan bekliyorsa sokarım öyle napoliye

Osimheni severim büyük katkısı oldu ama icardi dönecek morata var üstüne gidip 150 milyonluk maliyete girmek hele de okan buruk varken hiç hoşuma gitmedi bu

70 milyonu versek bi türlü vermesek bi türlü. Neyin doğru olacağı konusunda kararsızım açıkçası

Osimhen bu kadar erkenden sanki tercihini yapmaz. Temmuzun basi/ortasina kadar forvet arayan Arsenal, Juventus, Chelsea, United ve PSG gibi takimlardan bence teklif bekler ve kimse istedigi maasi vermeye sicak bakmazsa, Napoliyi de zor duruma sokar. Iste o zaman bu is firsat transferine döner

Benim düsüncem ne Napoli istedigi bonservisi ne Osimhen istedigi maas teklifini alir. Gecen sezon Chelsea 4 net 4 bonus önermisti ve kimse Napolinin istedigi rakami vermemisti.

Simdide 60 dan fazla cikan olmaz. Onun icin bence erkenden panik yapmaya gerek yok.
Osimhen kalırsa alikoç bırakır, yine şampiyon olamayacağız düşüncesi yerleşir boşuna 1 yıl daha uğraşmaz artık.

tamamen osimhen'e bağlı bu konu zaten. maddi olarak bi şekilde ayarlarlar diye düşünüyorum. ilk zamandan beri hiç yalanlanmadı bu konu. osimhen isterse alırız dendi hep. napoli çıkacak kesin adamdan, adamın kariyer planı ne önemli olan o. 29 30 yaşlarında olsa kesin kalırdı ama şu an bi avrupa yapar mı bilemiyorum. bekleyip göreceğiz.

Asiri sevindirici haber, ama korkutucu ayni zamanda

2025-2026 olarak bakalim

Icardi: 10 M maas
morata: 6 M maas(galiba 6 idi kiralik 1 sezon totali)
Osimhen: 15 M yazdim

Osimhen 25 M taksit
Jakobs ve frankowskiden total girecek 17 M

Diger oyuncu maaslarina falanda total 25 M yazdim belki

-------------

98 M euro ediyor sirf ustteki kisim.

Gelir olarak satis olarak nasil dengelenir
Baska hangi transfere nasil butce cikacak...

Harika haber hissel olarak ama baya korkutucu

Bildigin ayarli sekilde osimheninin ayagini falan kirmaya oynatirlar futbolu ulkedeki sistemde cokelim diye

Ne gerek var osimhen olsa da olmasa da avrupa da çoluk çocuk kadrolardan 4 yiyip dönüyoruz.Kötü anadolu takımlarına coşuyor diye 60 70 milyon para bayılmak enayilik

Yıllığıyla beraber 100 150 milyon para verilecek ulan o paraya yeni galatasaray kurulur zaten bu sene harcanan paranın hayrını göremedik.Okanın aldırdığı oyuncular meydanda

Veriyorlarsa 30 40 milyon gibi olabilir osimhen de yıllık 7 8 gibi oynayacaksa tamam zaten avrupada piyasası düşmüş.Napoli gözden çıkardığı adamdan 70 80 falan bekliyorsa sokarım öyle napoliye

Osimheni severim büyük katkısı oldu ama icardi dönecek morata var üstüne gidip 150 milyonluk maliyete girmek hele de okan buruk varken hiç hoşuma gitmedi bu
Katılıyorum sadece süper lig hedefi için Osimheni gerek yok ama yetenekli iyi kanat oyuncusu alırsak Osimheni ile çoşar bu takımı
İcardi den kurtulmak lazım

Geri
Üst Alt