Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.611
- 5.451
- 633
Barış Napoli'ye gidebilir bence bonservis bu şekilde 30-40 bandında biter. Muhtemelen ya böyle yada birileri sponsor olcak. Zamanında jardele olduğu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: "Şu anda 1 saat içinde 100 binin üzerinde tweet atılmış Osimhen'in kalması adına. Osimhen de bundan haberdar şu anda. Sayfayı bir yenileniyor tweet sayısı yükseliyo
Osimhenin yanındayım artık ben yoruldum sayfayı sen yenile diyor
Şöyle bir şey olursa kaba etim kalkıp bulutların üzerine çıkar.
Osimhen kalırsa alikoç bırakır, yine şampiyon olamayacağız düşüncesi yerleşir boşuna 1 yıl daha uğraşmaz artık.Osimhen bu kadar erkenden sanki tercihini yapmaz. Temmuzun basi/ortasina kadar forvet arayan Arsenal, Juventus, Chelsea, United ve PSG gibi takimlardan bence teklif bekler ve kimse istedigi maasi vermeye sicak bakmazsa, Napoliyi de zor duruma sokar. Iste o zaman bu is firsat transferine döner
Benim düsüncem ne Napoli istedigi bonservisi ne Osimhen istedigi maas teklifini alir. Gecen sezon Chelsea 4 net 4 bonus önermisti ve kimse Napolinin istedigi rakami vermemisti.
Simdide 60 dan fazla cikan olmaz. Onun icin bence erkenden panik yapmaya gerek yok.
Katılıyorum sadece süper lig hedefi için Osimheni gerek yok ama yetenekli iyi kanat oyuncusu alırsak Osimheni ile çoşar bu takımıNe gerek var osimhen olsa da olmasa da avrupa da çoluk çocuk kadrolardan 4 yiyip dönüyoruz.Kötü anadolu takımlarına coşuyor diye 60 70 milyon para bayılmak enayilik
Yıllığıyla beraber 100 150 milyon para verilecek ulan o paraya yeni galatasaray kurulur zaten bu sene harcanan paranın hayrını göremedik.Okanın aldırdığı oyuncular meydanda
Veriyorlarsa 30 40 milyon gibi olabilir osimhen de yıllık 7 8 gibi oynayacaksa tamam zaten avrupada piyasası düşmüş.Napoli gözden çıkardığı adamdan 70 80 falan bekliyorsa sokarım öyle napoliye
Osimheni severim büyük katkısı oldu ama icardi dönecek morata var üstüne gidip 150 milyonluk maliyete girmek hele de okan buruk varken hiç hoşuma gitmedi bu