Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Fener'in durumu bu eksiği yok.

Da işte bizim için de konuşmak erken. Ama güzel bir hamle oldu, ciddiyetimizi gösterdik.

Abi su spekulasyon seviyesinde bakiyorum bu islere ama dalga mi geciyorsunuz

Icardi akli ve onun yorulmasini onleyecek osimhennhatti arkasina maestro tipi adam alirsak.

Kaleci ve 1 2 hamle ile daha sacmalayabiliriz.

Sinif atlama hamlesi olur saha icinde ama ekonomik acidan sikinti yasayalim diye nasil ugrasilir bizle belli degil.

Gaza gelmeyecegim gecen sene transferde kanser ettiler. Osimhen olaki imza atarsa bize ama kudururum zevkten.

Daha buna bagli birsuru sacmasapan kanallarin sacmasapan haberleri cikacak. Tum yazi +10 derece ile gecirecegiz belli oldu

Her sene şampiyon olduğunda ayak bastı parası olarak 40 milyon euro gelir elde ediyorsun. Osimhen efsane bir oyuncu. Öyle bir adamı 3 taksitle her sene 25m euro ödeyerek alabilmeyi herkes ister. Her türlü parasını çıkaracak bir adam. Osimhen demek en kısa sürede 6.yıldız demek

Harika haber ama bu yönetim güven vermiyor bana.

Bu transferin olmaması için yalı veledi elinden gelen herseyi yapacaktır napoliye sponsorluk vs teklif edebilir Osimheni bize satmama karşılığında. İnsallah becerebilir yönetim bu işi ama çok ümitlenmemek lazım

Bu transferin olmaması için yalı veledi elinden gelen herseyi yapacaktır napoliye sponsorluk vs teklif edebilir Osimheni bize satmama karşılığında. İnsallah becerebilir yönetim bu işi ama çok ümitlenmemek lazım
Istedigini yapsin, futbolcu orayi tercih etmeyecegine gore isterse holdinge ortak etsin napoliyi

Elimizi çabuk tutmak lazım fener karışacak yakında toparlanmadan çekip almak lazım eğer osi bizde oynamayı kabul ediyorsa

Menfaatci sucukcular bu osimhen işini gece vakti yerine gündüz baslatsalar 1 milyonu fazlasıyla geçer dünya gündemine girerdik

kendimizi kandırmayalım beyler osimhen daha transfer dönemini beklemeden neden evet desin
adam transfer döneminde ki tekliflere kesinlikle bakacaktır üstelik isteyenler top seviye de

Herhangi bir oyuncu için böyle külfete girilmesini asla istemem; geçen yaz da kendisi için istemezdim. Ligi ve takımı beğenmeme, sahada her topu kendine isteme, ekabir tavırlar, gitmek için sorun çıkarma gibi riskleri alacak lüksümüz yok zira. Örneklerini gördük.

Ancak burada sergilediği takımdaşlık, adanmışlık vs karakter unsurlarını gördükten sonra, imkan olursa alınmasını istememek çok zor. Hayırlı olacaksa beri gelsin.

@Aziz Kaan @Onur Bakır @Oral Sevmez @Savaş Barış Sizlere iş düştü beylerrrr :D TOPlanın :D

Muradımmm vermeye geldik 👀😍 Sen de Napoliye ver ama 🙏👀😍

Geri
Üst Alt