Alma ihtimalimiz olan ve yeğleyeceğimiz bir orta saha listesi derledim:
- Rodrigo De Paul, kontratının son senesine giriyor
- Kovacic, gönderileceği konuşuluyor
- McKennie, kontratının son senesine giriyor ve bayadır kovalıyoruz sıcak bakabilir
- Yunus Musah, Milan çok memnun değil Gardi çözebilir
- Dewsbury-Hall, listedeki en zor transfer ama imkansız değil
- Longstaff, bir zamanlar listemizdeydi az daha beleşe alıyoduk sonra çok gelişti ama onun da sözleşmesi sona geliyor
- Goretzka, bitik olduğu söyleniyor ve sözleşmesi bitiyor
- Frendrup, bir üst seviyeye çıkma zamanı geldi geçen sezon adı bizle geçmişti
- Haidara, Leipzig CL dışı kalması sonrası baya satış yapacak deniyor bunu da yollarlar bence ama mağara ve müzmin olabilir
- Le Fee, zaten Roma çakacak yer arıyor Sunderland çıkamazsa olabilir ama iyi mi bilmiyom
- Ivan Ilic, aslında Torino çok topçu kaybedecek bunu tutmak isteyebilirler ama doğru bütçeyle Gardi halleder
- Fagioli, çok istediğim bir herif tam alınacak vakit aslında ama Fiorentina mal değilse kaptırmaz, fakat zamanında Torreira oldu neden olmasın
- Rodrigo Zalazar, geçen sezon yazılmıştı yine yoklanacaktır sakatlıktan ötürü fiyatı da düşmüştür
- Loftus-Cheek, sakatlıkları çok ürkünç ama Milan kesin yollayacak süper bir oyuncu alınmaya değer bir risk bence
- Chukwuemeka, hiçbir yere gidemezse bize düşebilir opsiyonlu kiralık fakat hayli zor
- Gustavo Hamer, Sheff Utd çıkamazsa düşünülmeli, PL seviyesinde bir oyuncu
- Miretti, piyasası ne durumda bilmiyorum oluru varsa Gardi zorlasın, çift yönlü bi herif
- Nypan, şakasına yazdım bakalım nereye gidecek manyak bi herif bu, iki kere izledim şok oldum
- Eustaquio, yatışa geçmeyecekse isterim, Porto salar bence birazcık zorlasak, zamanında baya iyi bi adamdı, yatışa geçme ihtimalini bilmiyom
- Lokonga, bu seneyi biraz boş geçmiş sanırım ama bu çocuk potansiyelli ve Luton'da iyiydi gayet, ucuzsa denenebilir
- Paxten Aaronson, aslında Cathline isimli kanat oyuncusu için bikaç Utrecht videosu izleyince gözüme çarptı ama Frankfurt tokatçı bi ekip, ne kadar gerçekçi bilmiyom ancak iyi bir kumaşı var bu çocuğun. Cathline de feci bi herif yılan gibi
- Mamadou Sangare, devre arası da bize yazılmıştı videolarda iyi duruyor uyguna da alınır, böyle bi herifi isterim kesinlikle