Tier 1 Sami Yen Haber: "Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı"

2 seneliğine İlkay gelsin, o zamana Hakan’ın sözleşme biter serbest halde alırız.

10-12 milyon avro bonservis ve yıllık 5-6 milyon avro gibi bir maaşa olabilir. Yerli oyuncu olması avantaj. Ama o bahsi geçen rakamlara falan hiç bulaşmasınlar gerek yok.

Adamlar 35 milyon euro bonservis 5 milyon maaşa fransa milli takımında 10 sene oynayacak adamı alıyor.

10 milyon bonservis 5 maaşa gelecekse ok, gelmeyecekse yallah arabistana. Biz Galatasaraylı Hakan deriz bize bu şekilde destekte de bulunabilir.

TM değerini 5m daha düşürmüş.

20m bonservis 5 eşit taksite çözeriz bu işi sanki.

Inter Başkanı Marotta: “Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açık. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum; bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu’na. Fakat Çalhanoğlu’nu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle konuşacağız.

Şimdilik Hakan'la yollarımızı ayıracak bir koşul yok, varsa sorunsuz bir şekilde yapacağız!"

Inter Başkanı Marotta: “Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açık. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum; bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu’na. Fakat Çalhanoğlu’nu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle konuşacağız.

Şimdilik Hakan'la yollarımızı ayıracak bir koşul yok, varsa sorunsuz bir şekilde yapacağız!"
ortalık karışık

Herif bizim için interi karşısına alıyorsa kafamda taşırım hakan'ı : D

Şu açıklamayı lautaro denyosu değilde barella yapsa yine eh dersin, beceriksizlğin ve mücadelisizliğin karşılığı sensin zaten geblo. Lan messi sen harbiden büyük oyuncuymuşssun aga şu adamla wc almakta yani.

Geri
Üst Alt