Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanları ayrılmak ister ise zorluk çıkartmayız demiş ağabey, yine de kolaylık yapmazlar mı?Ucuza bırakacaklarını sanmıyorum, bu işler para ile olur, boşuna heveslenmeyin.
Kolaylık dediği 20 m euro, sonuçta 5-10a bırakmayacak. Üstüne de min 5 maaş vermen gerekir muht.Başkanları ayrılmak ister ise zorluk çıkartmayız demiş ağabey, yine de kolaylık yapmazlar mı?
20'ye vs ise hiç gerek yok o zaman ya, sonuçta Elde hala Sara-Lemina-Lucas var, o paraya sağ bek sol stoper vs düşünmek makul olur gibiKolaylık dediği 20 m euro, sonuçta 5-10a bırakmayacak. Üstüne de min 5 maaş vermen gerekir muht.
Süreç bu şekilde ilerlerse 20 altına biter diye düşünüyorum ki bu transferle kim ilgileniyorsa da süreç güzel ilerliyorKolaylık dediği 20 m euro, sonuçta 5-10a bırakmayacak. Üstüne de min 5 maaş vermen gerekir muht.
Kaça inecekkiSüreç bu şekilde ilerlerse 20 altına biter diye düşünüyorum ki bu transferle kim ilgileniyorsa da süreç güzel ilerliyor
17.5 m EuroKaça inecekki
17.5 m Euro
3+1 sözleşme
6+Bonus maas