Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Bakalım son maçlarda ne olacak? Fener bir an önce elensin, Beşiktaş ile ilerleyelim UEFA'da daha iyi :)

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

M.Utd galibiyeti iyi güzelde jeton çok geç düşmüş beşiktaşın çıkma şansı hala %30 larda fln yani...yazıkkk bu galibeye yazık öncelikle.

ilk maçta skorun üzerine koyması lazım çıkmak için galiba.

Hem ilk maçta 2-1 yenildiği CSKA'dan daha iyi bir skor alması lazım. Hem de Wolfsburg'un Manchester karşısında puan alması lazım. Yoksa 3'lü averaj oluyor ve Beşiktaş 10 tane de atsa eleniyor...

Ya Sergen Yalçın farklı birşey söylemeyecek mi ?

Her hafta aynı şey futbol artık koşarak oynanır ,fizik güç önemli ,yetenekli oyuncular lazım

Anladık artık bizimde bildiğimiz şeyler bunlar bilmediğimiz birşey söylese artık :rolleyes: bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor

Maçın en güzel golü Ertem Şener'den geldi :D

" Heryerinden öperim Rüştü " :D

CSKA Moscow 2 - 1 Beşiktaş----- ilk maç böyle bitmiş

şimdiki maçta 1 - 0 beşiktaşa yeter..

Bakalım son maçlarda ne olacak? Fener bir an önce elensin, Beşiktaş ile ilerleyelim UEFA'da daha iyi :)

2 sene önce baskette Uleb Cup'ta bjk'ı eleyip yarı finale kalmıştık.Bu sene de futbolda belki karşılaşırız.Kim bilir?

Bana ne ?

Ben futbol seyretmek istiyorum arkadaşım benim için Galatasaray'dan başka bütün takımlar hikayeden ibaret yani fasa fiso.

O bana da öyle.

Bana ne diyorum. Ama unutma ki onca dev takım gelmiş bu sahaya galip gelemeden dönmüş. Tam 23 maçtır. Hepsi 10 numara futbol oynamış olsa kaç yazar. Ne farkeder. Adamlar iyi oynamışta kazanmış mı sanki? Yok. Hep hüsranla dönmüşler. Alabildikleri en fazla beraberlik olmuş. Bu 23 maçtır ManU hiç mi yedek kadroyla çıkmadı garantileyip üst turu?

Elbette ki çıktı. Ama o zaman bile kaybetmediler. Bjk kazandıysa -öyle ya da böyle, iyi ya da kötü oynadı- bu ister büyük de ister küçük de bir başarıdır. Gözardı edilemez bir başarıdır hemde.

CSKA Moscow 2 - 1 Beşiktaş----- ilk maç böyle bitmiş

şimdiki maçta 1 - 0 beşiktaşa yeter..

Tabi bir de Wolfsburg'un puan alması lazım Manchester karşısında.

Helal olsun Beşiktaş.Yen şu CSKA'yı Türkiye takımları tarihte ilk defa(sanırım) 2.devreye 3 tane Avrupa'da devam eden takımla girsin.

Helal olsun beşiktaşa. ülke puanı açısından çok iyi oldu bu galibiyet!

Maçın en güzel golü Ertem Şener'den geldi :D

" Heryerinden öperim Rüştü " :D

Wolfsburg ilk maçındaki spikerde şöyle demişti:

''İsmail soyunuyor bir gözümde onda''

Bıktık bu sapıklardan!:D

arkadaşlar şimdi forumdaki yorumları okudum teşekkür ediyorum kesinlikle sizlere.öncelikle ülke adına duyarlısınız ve bazı ezik takım taraftarları gibi ağlayıp zırlamıyosunuz.saolun arkadaşlar.adamlarda g.neville,vidic,brown,anderson,obertan,park,macheda,evra,carrick,owen oynadı daha ne olsun.bu takım U19 takımı mı şimdi :)

2 sene önce baskette Uleb Cup'ta bjk'ı eleyip yarı finale kalmıştık.Bu sene de futbolda belki karşılaşırız.Kim bilir?

Zaten çeyrek finale kadar aynı ülke takımları karşılaşamıyor. Çeyrek finalde Beşiktaş gelirse çok zevkli olur. Yenme keyfinden bahsetmiyorum, sonuç ne olur bilinmez ama Türk futbolu adına keyifli bir eşleşme olur :) Ancak, Fenerbahçe ile eşleşsek Türk futbolu adına olumlu şeyler olacağını sanmam mesela. Ortamı germek için herşeyi yaparlar yine.

uefa resmi sitesinde ManU (yedek) yazmayacak. ManU 0 1 Beşiktaş yazacak.

Bir kez daha tebrikler Beşiktaşa ülke puanı kazandırdı ülkemize ayrıca İngilizlere güzel bir ders oldu bu.

bu galibiyet sayın fergusana gitsin.kimse türkleri küçümseyemez.bunu ögrenmiştir sanırım.

Geri
Üst Alt