Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Onu bunu bırakında bizim dalga geçip yendiğimiz BORDO üstelik Skibbe gibi takımı yatıran bir hoca varken. Adamlar 13 puan la Liderliği garantiledir. JUve ve B. Münih'i eze eze yendiler. ilginç

Abi o maç pek ölçü sayılmaz yalnız.Ligi düşünüyorlardı onlar.Hatta dinlendirmek için Gourcuff'u oynatmadılar.

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Ama şu gerçek de var. Juve de Bayern de Futbol olarak berbatlar. Biz şu BJK nin grubunda olsak 14 puan yapardık rahatlıkla. Avrupa da bizim takım inanılmaz iyi oynuyor.

son maclarda bjk cska yı yenerse aynı puanda oluyorlar. 2li avaraja mı yoksa genel averaj a mı bakılıyor bilen var mı?

Fener o zaman yapamaz o pislikleri.Düşünsene UEFA Formalı bir hakemin kafasının yarıldığını.Fener Avrupa Kupaları'ndan bile men edilebilir.Ama 3 büyüklerden 2 si UEFA'da eşleşirse birtek farklılık olur,UEFA'da küfür cezası olmadığı için ana avrat sayarlar birbirlerine.

Valla Fenerbahçe bu sefer stadda yapmaz. Maç öncesi açıklamalarla, maç içinde oyuncu hareketleri ile falan gerer yani kendi sahasındaki maçı. Adım gibi eminim, ha hakem uyanık olur da maçın başında bu durumun önüne geçerse o zaman birşeye benzer sahadaki oyun, yoksa yine saçma sapan bir maça çevirmeyi başarırlar.

1-0 8-0'a cevap olmaz ki:allaalla6vr: tarih hala yazıcak 8'i

Sonuçta manu yu yendin ve liverla rakip takımlar :) Tabi ki farkla kıyas olmaz ama futbolda her şey olur bugün fark yersin yarın fark atarsın ya da yenersin. Küçümseme olmaz :)

Şampiyonlar ligini özledim ya

Real Madridi , Barcayı , Milanı devirdiğimiz günleri özledim

Bu sene katılırız umarım artık ya :(

son maclarda bjk cska yı yenerse aynı puanda oluyorlar. 2li avaraja mı yoksa genel averaj a mı bakılıyor bilen var mı?

2'li averaja bakılıyor. Ancak Wolfsburg'da aynı puanda olursa 3'lü averaja bakılacak.

Manchester kıllığına yenmesin wolsburgu :asd:

Beşiktaş'ın mücadelesi gerçekten takdir edilmeli kolay değil M.United ile oynuyorsun çok iyi takım ama Rüştü günündeydi ve hakettikleri bir 3 puan aldılar,Türkiye adına önemli bir galibiyet.

İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış.Geçmiş olsun.En kısa sürede iyileşir inşallah.

wolfsburg ve bjk yenerse bjk çıkıyor 7 7 7 olmayacak

Beşiktaş'ın Avrupa ligine gelmesi için Wolfsburg'un Manchester'dan puan alması gerek.

Şansları %49...

Sonuçta manu yu yendin ve liverla rakip takımlar :) Tabi ki farkla kıyas olmaz ama futbolda her şey olur bugün fark yersin yarın fark atarsın ya da yenersin. Küçümseme olmaz :)

Valla pek sanmıyorum o kadar düşüneceklerini

Toraman'a geçmiş olsun. Onun çıkışında korktum yer değişiklikleri sonucunda sağ kanat savunması aksar diye, hakikaten de daha tehlikeli geldiler o kanattan ama atamadılar :)

Cevap: Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Manchester United-Beşiktaş| 25 Kasım | 21.45 | St

Hemşo faka basmışsın Beşiktaş alır diyen bir üyeye gülmüşsün bende şimdi sana güldüm,futbolda kim olursan ol eğer rakip takım senden daha çok isterse o maçı puan kaybedersin ayrıca Beşiktaş son haftalarda epey toparlandı.

Şampiyonlar ligini özledim ya

Real Madridi , Barcayı , Milanı devirdiğimiz günleri özledim

Bu sene katılırız umarım artık ya :(

Liverpool, Bayern, Marseill/Milan, Rubin/Inter, Stuttgart, Atletico Madrid...

Sampiyonlar liginden Avrupa ligine katilan takimlar.

Avrupa ligi cok zor bu sene.

Geri
Üst Alt