Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Abi büyük ihtimalle Liverpool en kötü ikinciler grubuna giriyor.Ve ben gelmesini çok istiyorum.Benitez Debreceni maçından sonra yaptığı açıklamada tamamen lige odaklandıklarını ve seneye kesinlikle Cl'de yer alacaklarını söyledi.Büyük ihtimalle Al'deki maçlarda bugün ManU'nun yaptığı gibi kadroyla çıkacaklar.

Ben öyle bir büyük ihtimal göremiyorum. Liverpool'un 7 puanı var ve zaten gruplarda daha çok puanı olan ve şu an 3. durumda olan takım yok. Ancak, son maçta kasmayıp yenilme olasılıkları yüksek olduğundan tabi belli olmaz.

Şu an baktığımız zaman Atletico Madrid/APOEL'den biri kesin (büyük ihtimal A.Madrid) seri başı olmayarak yer alacak Avrupa Ligi'nde, bir de çok büyük ihtimalle Olympiakos/S.Liege/AZ Alkmaar'dan bir tanesi seri başı olmayarak yer alacak.

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

ayni bakisi haftasonu mustafa denizli yapacak :D:D

Sen görmüşsün çok şanslısın.

Evet usta ben de anlamadim resmin komikligini, bize yakismaz.

Tebrikler Besiktasa, vallaha helal olsun.

tebrikler beşiktaşa...futbol anlamında ezilmiş olabilir ama tarihe bunlar zafer diye geçer kimse istatistiklere bakmaz...bknz manu 0 fb 1

ama bazı zaferler vardır ki manuya sahasında futbol dersi vermişsindir adamlar sahada birbirine girmiştir tarihte bir ilktir istatistikler de aynı şeyi gösterir bknz manu3 gs 3

Bizim gecen sene eledigimiz Fransanin Sampiyonu Bordeaux Gruptan lider olarak cikiyor.

Ulan, 1 stoperimiz olsaydi gecen sene, o kupayi kariköyde kaldiracaktik....

Tebrikler Beşiktaş.. Rüştü'ye de son dakika kurtarışları için bir alkış gerek :) Ben bile son dakikalarda yerimde zor durdum :)

Tebrik etmekten başka nedenebilirki .

O degilde bu angutlar niye bukadar kiskaniyor bjkyi :D hepsi manuya fergusona sövüyor hepsi aglayacak nerdeyse bjk yendi diye, lan sanki sizin takim yenildi ne bicim kus bunlar yav :D

O degilde bu angutlar niye bukadar kiskaniyor bjkyi :D hepsi manuya fergusona sövüyor hepsi aglayacak nerdeyse bjk yendi diye, lan sanki sizin takim yenildi ne bicim kus bunlar yav :D

Evvel zaman içinde Manu dan 6 yemişlerdi de ondan :D :asd:

"Her yerinden öpüyorum Rüştü". Maçın özeti budur.

ulan manu yaktin beni iki uc tane as oyuncu oynatsan cok rahat alirdin su maci

bir türk olarak olarak gurur duydum ama çok samimi söylüyorum yani maç başlarken şöyle bir fark yeselerde keyiflensem diye hiç düşünmedim maç başından sonuna kadar destek oldum sonuçda manuyla deplasmanda oynuyorsun.

hele son dakikalar geçmek bilmedi çok heyecanlıydı

yaşlı kurt rüştü maçın kahramanı oldu kimin aklına gelirdiki bu :)

manu as kadroyla oynasaydı belki son vuruşlarda daha başarılı olunurdu ama o zaman bu kadar gol pozisyonuna girip bu kadar baskı kuracaklarını sanmıyorum sonuçda çocuklar kendilerini kanıtlamak için deli gibi saldırdılar.

ibrahimin sakatlanması hayırlı oldu o dakikalarda çok yoğun bir baskı vardı her an gol gelcek gibiydi sakatlanmasıyla oyun soğudu sonra takım dahada oturdu.

beşiktaş bu moralle ve iyice toparlanmasıyla bizden sonra en büyük 2. favori oldu bence lig sonuna kadar onlarla kapışırız gibi geliyor.

Helal olsun Beşiktaş'a.. Maç bitiminde işyerinde üçlü bile çektim,sevindim açıkçası ben..Sonuçta yedek medek buldumu çakacan arkadaş.:p

Birde özledim lan Şampiyonlar Ligi'ni:(

Helal Olsun...Ezeli Rakip, Ebedi Dost..!!!

Harbiden Besiktas´i Avrupada destekliyorum...Ve Gercekten Besiktas bizim icin Ezeli Rakip ve Ebedi Dosttur....(Sinan Engin yalakasi Haric.)

Peki Fenerbahce nedir..??

Bu zihniyetle herzaman Ebedi Düsman kalacaklardir...

Helal olsun valla bende çok sevindim.

sevindim çünkü bjk'nin de uefa'ya gelmesini ve 3 büyükler arasındaki asıl kapışmanın uefa'da olmasını istiyorum..

Adamlar ingiliz devi mevi demedi.Acımadılar :D

Geri
Üst Alt