Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Tebrikler Beşiktaş. Sırayla öpün Rüştünün heryerinden.

afanasiy ivanovic' Alıntı:
ertem şener terlemiştir. şu anda bunu gösteren maç. ropörtajlarda görüyoruz. kendisi acayip terlemiş.. esmerleşmiş. ne yapıyor o adam maç anlatırken?

:asd:

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Eğer BJK AL ne girerse. 3 takımımda 1 er tur atlarlarsa UEFA sıralamasında seneye 9. sıraya yükselebiliriz. 1 sonraki sene ise 8. sıraya kafadan oturuyoruz. ilginç şeyler var.

Ülke puanı çok mühim ilk 8 e girersek ŞL ne 2 takımla giricez.

Liverpool, Bayern, Marseill/Milan, Rubin/Inter, Stuttgart, Atletico Madrid...

Sampiyonlar liginden Avrupa ligine katilan takimlar.

Avrupa ligi cok zor bu sene.

Bunları bir sıralamak lazım. Yüksek puanlı olan 4 tanesi Avrupa Ligi'nde 1. torbada Avrupa Ligi'nin grup liderleri ile beraber, düşük puanlı olan 4 tanesi de Avrupa Ligi'nde 2. torbada Avrupa Ligi'nin grup ikincileri ile beraber yer alacaklar.

bunlar haftasonu kimle oyniyor?

bu gazla kesin yenilirler haftasonu :D

Bunları bir sıralamak lazım. Yüksek puanlı olan 4 tanesi Avrupa Ligi'nde 1. torbada Avrupa Ligi'nin grup liderleri ile beraber, düşük puanlı olan 4 tanesi de Avrupa Ligi'nde 2. torbada Avrupa Ligi'nin grup ikincileri ile beraber yer alacaklar.

Abi büyük ihtimalle Liverpool en kötü ikinciler grubuna giriyor.Ve ben gelmesini çok istiyorum.Benitez Debreceni maçından sonra yaptığı açıklamada tamamen lige odaklandıklarını ve seneye kesinlikle Cl'de yer alacaklarını söyledi.Büyük ihtimalle Al'deki maçlarda bugün ManU'nun yaptığı gibi kadroyla çıkacaklar.

banko sivas demedi demeyin :ciftetelli::ciftetelli:

MuhsinErtugral.jpg

Abi büyük ihtimalle Liverpool en kötü ikinciler grubuna giriyor.Ve ben gelmesini çok istiyorum.Benitez Debreceni maçından sonra yaptığı açıklamada tamamen lige odaklandıklarını ve seneye kesinlikle Cl'de yer alacaklarını söyledi.Büyük ihtimalle Al'deki maçlarda bugün ManU'nun yaptığı gibi kadroyla çıkacaklar.

Bjk'ın Manu'yu yenmesinden sonra İngilizler'in bu sene özellikle Türk Takımlarını çok ciddiye alacağını düşünüyorum.Liverpool gelmesin derim ben.

Onu bunu bosverin bızımkıler manu yu patates etmısler.Helal olsun.

Not:Bizimkiler derken turk takımını kasteddım.

muhsin-ertugral_b.jpg

Bide buna bakın :asd: :asd:

Kusularla alay etmek bize yakışmaz. Maça dönelim :)

Ertem'den bahsedelim azcık o ne replikler arkadaş :D

''Nefesimizi değil,nefesimiz bizi tutuyor adeta''

''Her yerinden öpüyorum Rüştü''

''Top serseri kurşun gibi geldi adeta''

Fotoların neresi komik?

Ertem'den bahsedelim azcık o ne replikler arkadaş :D

''Nefesimizi değil,nefesimiz bizi tutuyor adeta''

''Her yerinden öpüyorum Rüştü''

''Top serseri kurşun gibi geldi adeta''

''İbrahim kaş yapıyım derken göz çıkarıyordu.''(İbrahim Kaş'a demişti.:D)

Geri
Üst Alt