Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Seyircili seyircisiz farketmez. Her şartta yenmemiz lazım. Arkadaşların dediği gibi, ilk periyodda sert savunma ile durdurmamız lazım onları....Birde şut yüzdemiz önemli tabi.

Basın toplantısı yapıyorsun.Recep Ankaralı'nın tapelerini yayınlıyorsun ama sampiyonluk macına yine bu herifi veriyorlar.Bu serefsizlik degil de nedir?Bir de seyircisiz diye beklentiye giriyoruz.Sikecilerin istedigi gibi oluyor bu isler.

Hakem kadrosu all-star gibi. Kısaca gelmeyin şampiyon belli demişler.

allah belanızı versin yeter be yeter. şike yapıp şampiyonluğumuzu çalan hakemi şampiyonluk maçına vermişler. arsız namussuz utanmaz insanlar bu ülkede hiç bitmeyecekmi ya. valla izlenmez bu maç, şimdiden herşey ayarlanmış zaten. köpek, hayvan diye hakaret etsem emin olun hayvanlara haksızlık etmiş olurum. böyle düzenin gelmişini geçmişini en içten duygularımla selamlıyorum daha ne diyim...

yonetım çık basın toplantısımı yapıcan tbf yımı basıcan napıcaksan yap artık recep ankaralı hakem olmuş yaaaa

Maçı kaybetsek şimdiye fenerin cezası açıklanmıştı ama şimdi kılıf bulmaya çalışıyorlar ulan öyle şerefsiz adamlarsınız ki

[attachment=10968:hain.jpg]

9 numaralı haini de yenecek kadar büyüktür GALATASARAY

Ekli dosyalar

• hain.webp
    hain.webp
    175,1 KB · Görüntüleme: 305
Hakem üçlüsü efsane olmuş

Şikeci tapelerde çarşaf çarşaf ismi geçen Recep Ankaralı

Acıbadem doktor eşrafından gs düşmanı fb sevdalısı Rüştü Nuran

Fb'nin bir numaralı derbi dostu baş hakemi Emin Moğulkoç

Kısacası TBF demiş ki ceza aldırmak için boşuna uğraşmayın seyirci almasak bile bu hakemlerle size o maçı vermeyiz

Tekrar söylüyorum. Kimsenin bir şey sakladığı yok. Göstere göstere, açık açık diyorlar ki hodri meydan. Siz ne yaparsanız yapın bizim dediğimiz olacak ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız.

Bu açık bir savaş ilanıdır zaten. Yoksa aklı selim bir insan tapelerde adı geçen bir hakemi bu maça vermez.

Verilen hakemlere bak! Komedi...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri aydınlatırsa sevinirim. Şimdi ilk 2 maç fb de oynandı sonraki 2 maç bizde. Sonra bir maç onlarda bir maç bizde. Herşey eşit neden son maç orada oynanıyor ve kazanan şampiyon oluyor?

Biri aydınlatırsa sevinirim. Şimdi ilk 2 maç fb de oynandı sonraki 2 maç bizde. Sonra bir maç onlarda bir maç bizde. Herşey eşit neden son maç orada oynanıyor ve kazanan şampiyon oluyor?

Saha avantajı diye bişey var dünyanın heryerinde.. Sende normal sezonda saşmalamasaydın kadın basketteki gibi İpekçi'de oynanırdı.

Finaldeki butun maclar tarafsiz bir sahada oynanmaliydi. Saha avantaji filan sacma işler. Herkes kendi evinde oyle yada böyle yeniyor

★★★》☆

saka gıbıler yemın edıyorum ne tff ye ne tbf ye ıstedıgımızı yaptıramıyoruz yazık

Allah belanızı versin çocuğunuzdan çıksın hepinizin şerefsiz ahlaksız azizin köpekleri ,

çıkmayın bu maça hükmen mağlup olun ama çıkmayın bu şerefsizliğe meze olmayın

Geri
Üst Alt