Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Allah belalarını versin,serefsizler,köpekler,haysiyetsizler,namussuzlar,pustlar,onun bunun cocukları...

Maça çıkmıyoruz!!!

müthiş 3 lüyü vermişler. bizim yönetim bunun üstüne başini egip giderse nediyim. birde 40 bin ceza vermişler. heriflerde hayysiyetleri var mi görücez diyorsunuz. bu zamana çözemediniz mi. bu turgay denen şerroyla pasta yediniz.

Saha avantajı diye bişey var dünyanın heryerinde.. Sende normal sezonda saşmalamasaydın kadın basketteki gibi İpekçi'de oynanırdı.

Çok basket takipçisi olmadığım için pek anlamıyorum. Sanırım sezona yayılan bir durumla alakalı. Teşekkür ederim bilgi için renktaş.

sahaya çıkmasak bir ceza söz konusu mu? önümüzdeki sene avrupaya katılmamak, lige - puanla başlamak vs gibi

Bu takım o sahaya çıkmamalı aga, ne olursa olsun. Yemişim şampiyonlugunu

Çıkmayın lan sahaya

Yeter artık

Bu ülkede bir yerlerden başlanmalı temizliğe

ve onu da ilk başlatan her zamanki gibi biz olmalıyız...

Sevgili Özyer'cim,süslü bir tivit bekliyorum senden.Allamalı pullamalı olsun lütfen.

Turgay Demirel ile pasta kesip fotoğraf çektiren başkana sormak lazım da neyse.

Az gurur varsa takımı sahaya çıkartmayın, o kadarı da vardır herhalde.

FIBA'ya başvuru yapalım diyeceğim de onunda başına Allah'sız geçmişti en son.

Biraz sonra siteden kınama mesajı yayınlarız olur biter daha ne bekliyorsunuz?

Tekrar tekrar söylüyorum bu ceza mevzusu yüzünden arada kaynadı bu maça verilen hakem 3lüsü cezadan çok çok daha önemli alenen ayarlı hakemleri vermişler maça 2. maçta son 30 sn de kaybettirdiler maçı bu maçta neler neler olacak

ulan şaka gibi ya bizim sahada olanların aynısı belki daha fazlası oldu orda sadece para cezası vermiş herifler allah belanızı versin

Boyle bisey yok para cezasi nedir arkadas haysiyetsizler yeter butun federasyonlardan çekiyoruz

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edep yahu edep

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari yönetim Recep Ankaralı üzerinden de açıklama yapsın.

Şike tapelerinde adı geçen ve aziz yıldırıma "herşey yolunda" diyen birini böylesine kritik bir maça vermek mantıklı mıdır ? tarzında bir açıklama gayet yerinde olur.

Geri
Üst Alt