Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Heyecan varmi sizde :D

p4L8lN.png

arkadaslar arroyo ve erceg bu macta cok onemli goruyorum insallah karsilasmayi kazanacagiz cengi de cok seviyorum tavuk doner pepsi beko basketbol ligi playoff serisi finalin finali keyfi

Beyler forum niye bu kadar durgun, ŞAMPİYONLUK maçına çıkıyoruz farkında mısınız ey GSC.

Ahh ahh nerde o eski GSC...

arkadaşlar kadın basketbolda 2-3 sene önce bir final serisinde maçın son anlarında 3 adım atıp hatalı yürüme yapan fenerli basketbolcuya faul çalınmıştı. skor olarak öndeydik, serbest atışlarla geri düşmüştük. hakemin o hatalı kararı ile maçı kaybetmiştik.

videosunu bulabilecek olan varmı ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2gbV1lteK3A[/media]

burda görünüyor.

işil yardirmiş.

Futboldan sonra baskette de kirli serefsizce alınmış bir şampiyonluk .

Sanada bu yakışır fenerbahçe.

Büyük zorluklara rağmen bu sezonun en başarılı takımı olarak ekibimizi gönülden kutluyorum.Onlar benim gözümde zaten şampiyondu.

Tebrikler Yenilmez Armada

En değerli 2.liğimiz tarihimizde ki.

Şikeciler hala maça geleceğimizi zannediyor olabilirler birilerinin uyandırması lazım garipleri :D

[attachment=11061:12no.jpg]

Ekli dosyalar

• 12no.webp
    12no.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 223
Kendileri gibi sanıyorlar bizi herhalde örnekte olduğu gibi;

rLLWX3.jpg

Adamlar yıllardır geri vitese öyle alışmış ki her normal insanın yapması gerektiği gibi ''bizde laf ağızdan bir kere çıkar'' deyip sözümüzü tutunca şok oldular. Ohaa lan harbiden çıkmıyorlarmış diyeni gördüm o daha fenaydı ki bunlar sadece antuda, 12 numarayla sınırlı değil, günde milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen sözlükler, forumlar hepsi şaşkın.

Geri
Üst Alt