Şampiyon Kim Olur (Kalan Maçlar)

Biz tum maçlarımızı kazanabilirsek (cok zor)
- Bjk bir mağlubiyet alırsa 2-0 averaja göre veya 3-0 ikili averajla olma şansımız var.
- Bjk iki beraberlik alırsa bjk maçını her türlü aldığımız takdirde.
- Sürpriz kayıplar her iki takım için tahmini imkansız senaryolara sebep olur.
- Bjk veya biz veya her iki takım aralarında oynadıkları maç hariç tüm maçlarını alabilir mi sorulması gereken asıl soru.
Az önce bunun hesabını yaptım. Tüm maçlarımızı kazanırsak 3-0 yenersek şampiyonuz.
2-0 yenersek, bu averaj farkında gidersek de bir sonraki hafta Denizli ile maçımız var.
Muhtemelen düşmüş olacaklar zaten. İlk yarı bile 6 atmışız.
Yani öyle bir durumda çok rahat ikiliyi eşitledikten sonra alabiliriz.

Ama işte biz tüm maçları alabilir miyiz güvencesini takım bize vermiyor.
Şu da gerçek ama tekrar diyorum kimse yine dolu dolu gitmez. beşiktaş'ın da var zorlu maçları.
Türkiye kupası finali için misal Hatay ve bizim maç arası diyorlardı. Tabii biz yarış içindeysek beşiktaş'a kıyak için ertelenir de. Şaşırmam.
Göreceğiz bakalım...Tabii bunun için Karagümrük maçını artık kayıpsız geçmek gerek.
Ondan sonraki fark zaten bjk maçımız da olduğu için 0 olarak da değerlendirilebilir.

Tabii bunlar bizim arzumuz, isteğimiz. Takım ve hoca kafa yormadıktan sonra biz istediğimizi yazıp çizelim...

Az önce bunun hesabını yaptım. Tüm maçlarımızı kazanırsak 3-0 yenersek şampiyonuz.
2-0 yenersek, bu averaj farkında gidersek de bir sonraki hafta Denizli ile maçımız var.
Muhtemelen düşmüş olacaklar zaten. İlk yarı bile 6 atmışız.
Yani öyle bir durumda çok rahat ikiliyi eşitledikten sonra alabiliriz.

Ama işte biz tüm maçları alabilir miyiz güvencesini takım bize vermiyor.
Şu da gerçek ama tekrar diyorum kimse yine dolu dolu gitmez. beşiktaş'ın da var zorlu maçları.
Türkiye kupası finali için misal Hatay ve bizim maç arası diyorlardı. Tabii biz yarış içindeysek beşiktaş'a kıyak için ertelenir de. Şaşırmam.
Göreceğiz bakalım...Tabii bunun için Karagümrük maçını artık kayıpsız geçmek gerek.
Ondan sonraki fark zaten bjk maçımız da olduğu için 0 olarak da değerlendirilebilir.

Tabii bunlar bizim arzumuz, isteğimiz. Takım ve hoca kafa yormadıktan sonra biz istediğimizi yazıp çizelim...
Ben geçmişte takılı kalmayı sevmem bişey kazandırmaz insana sadece ders verir ama yani şu 3 maçı kaybetmesek rezil futbolu oynamasak şuan liderdik ya hala ona yanıyorum... Sinirime dokunuyor. Hakem filan tamam ama hikaye yani. Şu dünkü Alanya için bir hafta kamp yaptık ya. Anlıyorum hoca işi şansa bırakmak istemedi ciddiye aldı. Güzelde yaptı ama kabullenemedigim birşey var. Alanya kim ya? Alanya Galatasaray i bir hafta kampa sokabiliyor. Dün gördük nasıl ezildi. Sen çıkıp çatır çatır oynarsan işte rakipler böyle süner. Bu ligdeki şu kötü takımları eze eze yenememeyi hele ki şu kadro ile kabullenemiyorum.

Ben geçmişte takılı kalmayı sevmem bişey kazandırmaz insana sadece ders verir ama yani şu 3 maçı kaybetmesek rezil futbolu oynamasak şuan liderlik ya. Hala ona yanıyorum... Sinirime dokunuyor. Hakem filan tamam ama hikaye yani. Şu dünkü Alanya için bir hafta kamp yaptık ya. Anlıyorum hoca işi şansa bırakmak istemedi ciddiye aldı. Güzelde yaptı ama kabullenemedigim birşey var. Alanya kim ya? Alanya Galatasaray i bir hafta kampa sokabiliyor. Dün gördük nasıl ezildi. Sen çıkıp çatır çatır oynarsan işte rakipler böyle süner. Bu ligdeki şu kötü takımları eze eze yenememeyi hele ki şu kadro ile kabullenemiyorum.

Tabi ki önümüze bakmak en güzeli. Umarım takımda bizim gibi bakar.
Çünkü elimizdeki iki formül bizi 1-0 gittiğimiz takdire ve ikili averajı da aldığımız zaman denizli maçıyla gene istediğimiz konuma getirir.
Belki Malatya da düşmüş olacak...Hala pota içindeler sonuçta. O haftaya kadar çok şey olur gene. fbnin şansının olduğu yerde bizim de var...

Alanya dün tam bir komediydi ama biz de o maçta cidden çok pozisyon kaçırdık.
Kötü oyuna rağmen, ilk yarısı en az 5 bitecek maçtı, abartısız.
Yoksa bence tek zorlu ekip biraz hatay, ts, az ucundan da sanki antep. Anadolu ekipleri olarak yani.
E geride bir tek ts kaldı bize bu yerden. Bize bazen biraz ters gelebiliyor bu ekip.

Ama tabii artık mazeret üretmemek lazım. Fatih Terim en büyük hatayı bizim o kötü dediğimiz maçlara da bulduğumuz ataklardan ötürü iyi futbol oynadık demesi oldu. O günlerde özeleştiri yapmış olsa ve galibiyet sarhoşluğunda olmasaydı, bugün rize'den belki puan alsaydık, çok farklı şeyler konuşacaktık. O bize çok büyük artıydı. Sivas maçı gibi yani. Olmadı. Ama yine bize bir şans geldi. bjk bugün kayıplar yapmasa 11 puan fark atabilirdi belki de. Ama eksik maçımızla beraber 6 kazanırsak 3, maçımız olduğu için 0 olarak bakabiliriz...

Hakkımızda hayırlısı. İnşallah artık saçmalamayız. Son şansımız.

Bosuna hesap kitap yapmayin nasil rakip takimlar puan kaybedekce biz de kaybedecegiz. Elimize daha iyi bir hoca olsaydi bu sezon cok rahat sampiyon olurduk. Rakipler okadar kötüki cikis yapan iyi bir anadolu takimi bile bu sezon sampiyon olurdu.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. Beşiktaş 67 Puan (31 Maç)

Erzurum (D)
Ankaragücü
Sivas (D)
Kayseri
Rize (D)
Hatay
Galatasaray (D)
Karagümrük
Göztepe (D)

2. Fenerbahçe 63 Puan (32 Maç)

Antep
Başakşehir (D)
Bay
Kasımpaşa
Alanya (D)
Erzurum
Ankaragücü (D)
Sivas
Kayseri (D)

3. Galatasaray 61 Puan (31 Maç)

Karagümrük
Göztepe (D)
Trabzon
Antalya (D)
Konya
Gençlerbirliği (D)
Beşiktaş
Denizli (D)
Malatya

Bir daha uykulu halimle sabah sabah hesap yapmayacağım. Matematik ağlayarak beni terk ediyor. Bu bay haftaları yüzünden yanlış yapıyorum hep. Bjk bir kez daha yenilmek zorunda. Ha dolu dolu gitmez diye dedik de aksinde yetmiyor. Yanlış bilgi de geçmeyelim. Keyfim kaçarak bu kez uyumaya gidiyorum. Ah ulan Galatasaray :(

Biz oalamayiz, febe hic olamaz. Bosuna hesap yapmayin. Yapacaksaniz 2lik icin yapin. Bari ikincilik gitmesin elden

1. Beşiktaş 67 Puan (31 Maç)

Erzurum (D)
Ankaragücü
Sivas (D)
Kayseri
Rize (D)
Hatay
Galatasaray (D)
Karagümrük
Göztepe (D)

2. Fenerbahçe 63 Puan (32 Maç)

Antep
Başakşehir (D)
Bay
Kasımpaşa
Alanya (D)
Erzurum
Ankaragücü (D)
Sivas
Kayseri (D)

3. Galatasaray 61 Puan (31 Maç)

Karagümrük
Göztepe (D)
Trabzon
Antalya (D)
Konya
Gençlerbirliği (D)
Beşiktaş
Denizli (D)
Malatya
Bjk maçına kadar kayıpsız gidersek, evimizde besiktasi yener çok şeyi değiştiririz ama önce;
Karagümrük maçına konsantrasyon!!

Hocam işini bilirse Galatasaray;

Bilmiyorsa Beşiktaş şampiyon oldu bile.

Fenerbahçe mi? Eğer olursa Emre Belözoğlu mehdi, Tanrı da Hz. Muhammed'den sonraki ilk mucizesini göstermiş derim.

Geri
Üst Alt