Şampiyon Kim Olur (Kalan Maçlar)

Şampiyon bence fener olur bizim olamayacağımız kesin son 6 maçta 1 galibiyet aldığımıza bakarsak böyle devam ederek 5. falan bitiririz ligi

beşiktaş sampıyonluğa çok yakın matematıksel olarak şans devam ediyor ama çok zor

beşiktaşın şampiyon olabilmesi için 35 ve 36. haftalar yani önümüzdeki iki hafta agücü ve sivası yenmesi lazım, 36. hafta fener bay geçiyor eşitleniyor maçlar ikili averajda da önde olduğu için puan farkı 8 oluyor son 6 haftaya 8 puan önde girecek 4 beraberlik hakkı var siz düşünün tabloyu

Beşiktaş'ın bayağı saçmalaması lazım şampiyonluğu vermek için. İçeride AGücü ile Kayseri net 6 puan yazıyorum son 2 maçta nispeten kolay en kötü 4 yazıyorum. Arada 4 maç var nispeten sert Sivas(D)-Rize(D)-Hatay-GS(D) bu 4 maçtan 4 puan bile alsalar totalde 14 puan yapıyor.

En yakın takipçisi FB'nin onu geçebilmesi için 19 puan yapması lazım ve 7 maçı var. Yani 1 beraberlik hakları diyebiliriz ki bu en iyi ihtimal yani BJK 8 maçta 10 puan kaybedecek diyorum ben.

FB'nin küme düşme hattı ile doğrudan maçları ve Alanya deplasmanı var ki Çağdaş, Sergen Abisi için özel motivasyon ile çıkaracaktır o maça.

Fatih hoca ve Sergen Bu gercekten rezil fenere şampiyonluk verirlerse seneye izlemem.ligi

1. Beşiktaş 71 Puan (33 Maç)

Sivas (D)
Kayseri
Rize (D)
Hatay
Galatasaray (D)
Karagümrük
Göztepe (D)

2. Fenerbahçe 66 Puan (33 Maç)

Başakşehir (D)
Bay
Kasımpaşa
Alanya (D)
Erzurum
Ankaragücü (D)
Sivas
Kayseri (D)

3. Galatasaray 62 Puan (32 Maç)

Göztepe (D)
Trabzon
Antalya (D)
Konya
Gençlerbirliği (D)
Beşiktaş
Denizli (D)
Malatya

Beşiktaş böyle devam ederse ligi 3. bitirir...
Kimsenin fikstürü kolay değil...

Alanya-FB maçının oynandığı gün 1 takım resmi olarak yarıştan çekilir ve çok şey netleşir.

daha havlu atariz diyenleri görüyorum
o havlu 1 ay önce atildi zaten
koca hükümet düser ama ftnin yönettigi su takim sampiyon olamaz
imkansiz bu

son haftaya 10 puan farkla bile girsek ft bizi sampiyonluktan eder sacma salak fantezeleri ve evlat sevdasi yüzünden

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt