Şampiyon Kim Olur (Kalan Maçlar)

abi ne çok seviyorsunuz acı cekmeyi koysun geçsin bjk ve bu çile bitsin.. a.gucu kaza dedin gittin sonra sivas'ı yenemedin sonra tekrar toparlandin gitti rizeye yenildin ..Yani nasıl bir mucize bekliyorsunuz cidden çözemedim geçen senenin aynısı işte yine bir rize maçıyla bay bay dedik..bundan sonrası ızdırap olur artık

Şu ana kadar kaç maç oynandı unuttum ama birkaç maç harici şampiyonluğu hak ettiğimizi hiç düşünmüyorum doğruya doğru sergenide gözümde buyutmuyorum lakin fenerin ve Galatasaray'ın çeyrek bütçesine kurulan yamalı oyuncularla şampiyonluğa oynuyorsa sorunu kendilerinde aramalı bu iki takım ki ikimizde haketmiyoruz şampiyonluğu,daha hocanın dilinden birkez bile özeleştiri lafını duymadım böyle değildi bu adam 20 sene öncesini bilenler daha iyi anlar

beşiktaş sene başından beri illegal oyununa çanak tutulan bir camia. bugün yedlin'in kırmızı gördüğü pozisyon rosier-welliton'un imza hareketi gibi ama bir kere de net şekilde cezalandırıldıklarını görmedim. bizim sene başındaki kadro da bütçe olarak olmasa da isim isim beşiktaş'tan gerideydi. sergen'in tek becerisi abou-josef-ghezzal gibi sakatlığa çok meyilli herifleri yoğun maç fikstürde sürekli sağlıklı tutmak oldu. ondan sonraki oyunu bulana kadar 5 hafta, hakemlere yedirene kadar 2-3 hafta geçti zaten. beşiktaş hakkıyla cezalandırılan bir ekip olsa 2 maçtan birini 10 kişi bitirir, onu yapmazsan da önde yakalanınca faulle kesebilen bir takım bu oyuncu kalitesiyle hakem desteği görmeyen rakibine topu zor gösterir zaten. dediğim gibi sergen'in iyi yaptığı bir şey varsa o da takımını diri tutmaktır, 2021'in futbolunda bir ligin şampiyonu olmak için bu yeterli oluyorsa denebilecek bir şey de yok zaten.

Derbi berabere biter veyahut fb kazanirsa biz oluruz. 8jk galip gelirse lig biter. O gazla eze eze giderler

boldladığım kısımlarda puan kaybetmeleri olası daha çok maç var ama bizimkiler güven vermiyor ki

Beşiktaş kalan maçlar
Fenerbahçe
Kasımpaşa (D)
Alanya
Erzurum (D)
Ankaragücü
Sivas (D)

Kayseri
Rize (D)
Hatay
Galatasaray (D)

Karagümrük
Göztepe (D)

Hala biten bir şey yok ama çift forvet hayalinden vazgeçmemiz gerekiyor. Beşiktaş da mutlaka puanlar kaybedecektir.

Beşiktaş kalan maçlar
Fenerbahçe 0
Kasımpaşa (D) 1
Alanya 1
Erzurum (D) 0
Ankaragücü 3
Sivas (D) 1

Kayseri 3
Rize (D) 1
Hatay 1
Galatasaray (D) 0

Karagümrük 3
Göztepe (D) 1

1616231744248.png

Yarın Fener yenerse onlar olur. BJK'nin kaybetmemesi lazım. En kolay şampiyonluğa ulaşabilecek olan takım bizdik ama Fatih hoca istemedi eski öğrencim Sergen olsun dedi geçen senede eski öğrencisi Okan'ı şampiyon yaptı işte bu babacan tavırlar onu imparator yapıyor. :)

Hatay maçını kazanırsak BJK maçına 1 maç geride şeklinde kesin olarak çıkarız ama bana soracak olursanız Hatay bizim ümmüğümüzü sıkar. Boupendza,Akintola falan maç günü gelsin diye şu an kendini zincirle dövüyor.

Herkes BJK oldu diyor ama inanın öyle bir şey yok. Beşiktaş büyük çuvallayacak yarın maçtan korkuyorum mesela umarım kazanırlar. BJK'nin o fikstürden sağ çıkma şansı yok eğer isteyen varsa iddaya girebilirim :)

Derbiyi kim kazanirsa o olur. Beraberlik halinde bjk yine avantajli.

Bjk feneri yenerse ciddi bir avantaj kazanmış olur.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim şampiyonluk şansımız bence yok. Herşey matematik değildir futbolda. Dün akşam 3 puandan daha fazlasını kaybettik...Özgüvenimizi, inancımızı...Gerçi dünkü maçta hataları görünce inancımızın olmadığını da anlıyor insan. Şampiyonluk mücadelesinde bir takım böyle hatalar yapmaz.

Fb kazanırsa iş çok farklı bir noktaya gelir ve son 10-11 maçta rüzgarı ve hakemleri de arkasına alarak Bjk'yi alaşağı edebilirler. Bjk'nin beraberlik avantajı da doğdu artık bizim kaybetmemizle.

Bu yüzden dünkü maç 3 puandan çok daha fazlasıydı. Sağolsun Terim ve futbolcular kursağımızda bıraktılar.

Son düzenleme:
Fener olur.
Kargaları yedikleri anda hatta berabere bile kalsa fener şampiyon olur.

Ft eliyle koç ve tayfasina şampiyonluk hediye etti .
Hatta önümüzdeki ,4-5 seneyi bile onlara peşkeş çekti.

Herkes BJK oldu diyor ama inanın öyle bir şey yok. Beşiktaş büyük çuvallayacak yarın maçtan korkuyorum mesela umarım kazanırlar. BJK'nin o fikstürden sağ çıkma şansı yok eğer isteyen varsa iddaya girebilirim :)
bjk kaybeder de asıl sıkıntı biz. bizim hoca dün akşam ki maçta çok iyi bir ilk yarı oynadık dedi. en az pozisyona girdiğimiz en hareketsiz maçımızdı açık seçik. ama doğru analiz yok hatayı kabullenme yok. bireysel hata tamam ama kabullenmeyen inatçı bir hocayla bjk 15 puan kazansa biz 20 kaybederiz. derdimiz bu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt