Şampiyon Kim Olur (Kalan Maçlar)

derbinin sonucuna göre ikisinden biri olur. tjk kazanırsa şampi

Eğer bir futbol oynuyor olsaydık, sayfalarca bizi yazardım. Aklım ve kalbimi bu kez ayırmak durumundayım.
Realist bakış açımla demem gerekirse,

bjk derbiyi kazanırsa o havayla tarihinin en rahat şampiyonluğunu alır. Berabere kalırsa biraz ıkınarak olur.
fb kazanırsa tüm herkes seferber olur ve şampiyon onlar olur. Seferber kısmını açarsam komplocu denilecek ama gerçekler...

Bizi pek ilgilendirdiğini artık düşünmediğim bir maç oldu maalesef. Keşke beni utandırsalar...

biz götürecez ligi.

B.k gibi kadroyla şampiyon oluyorlar helal olsun ne diyelim. Çer çöpten takım yapmak da başarı.

Kötü futbol vs. Hepsinden bağımsız. Bjk bugün yenerse mucizelere bağlı. Fener yenerse bjk Alanya Kasımpaşa Hatay Göztepe Karagümrük gibi maçları var. İllaki birinde takılır. Fener maçı hariç alacağı tek mağlubiyet biz iyi futbol oynarsak bizi sampiyon yapar. Ama sanırım şuan pek kimse takıma inanmıyor doğal olarak. Bu soruyu akşam saat 21:00 sularında daha net cevaplariz

Beşiktaş kazansa zaten şampiyon diyebiliriz bence ama diyelim ki Fener kazandı Beşiktaş hala avantajlı olur hemde fikstürlere bakarak Fener bizden iddialı konuma gelir. Hiçbir sonuç bizi kurtarmaz artık bu saatten sonra.

Beşiktaş kazansa zaten şampiyon diyebiliriz bence ama diyelim ki Fener kazandı Beşiktaş hala avantajlı olur hemde fikstürlere bakarak Fener bizden iddialı konuma gelir. Hiçbir sonuç bizi kurtarmaz artık bu saatten sonra.

Beşiktaş'ın galibiyeti bizim iddiamızı sürdürür. Beşiktaş kalan maçlarında ambale olacak. Bizim ile olan maçlarına kadar tüm maçları çok sert dağılmama şansları yok. FB kazanırsa bayağı iddialı konuma gelir. En uygun fikstür bizim.

Biz 4-5 maçlık seri yapalım BJK ile kafa kafaya geliriz eğer bugün BJK kazanırsa.

Beşiktaş'ın galibiyeti bizim iddiamızı sürdürür. Beşiktaş kalan maçlarında ambale olacak. Bizim ile olan maçlarına kadar tüm maçları çok sert dağılmama şansları yok. FB kazanırsa bayağı iddialı konuma gelir. En uygun fikstür bizim.

Biz 4-5 maçlık seri yapalım BJK ile kafa kafaya geliriz eğer bugün BJK kazanırsa.
Bizim Hatay-Karagümrük-Göztepe-Ts-Antalya serisinden 10 puan ve üzeri alma şansımız yok bence artık bu hayali kurmuyorum. Beşiktaş'ta elbette puanlar kaybedecek bugün kazansa bile kaybedecek ama eğer Bjk bugün kazanırsa biz ve Fener daha fazlasını kaybederiz.

Bizim Hatay-Karagümrük-Göztepe-Ts-Antalya serisinden 10 puan ve üzeri alma şansımız yok bence artık bu hayali kurmuyorum. Beşiktaş'ta elbette puanlar kaybedecek bugün kazansa bile kaybedecek ama eğer Bjk bugün kazanırsa biz ve Fener daha fazlasını kaybederiz.

Biz zaten ümitsiz vakayız ama olurda eski düzene dönüp seri yapabilirsek şampiyon olma ihtimalimiz bugün BJK'nin kazanmasından geçiyor anlatmak istediğim buydu.

18 nisan-2 mayıs arası Beşiktaş öyle bir dağılacak ki herkes şok olacak bu mesajı alıntılarım yeter ki biz kazanalım.

Beşiktaş yenilirse, Fenerbahçe berabere kalırsa diye ince ince matematik hesapları yapacaksak olmayalım zaten şampiyon.
Ankaragücü Rize ve Sivas, bu üç leşe 8 puan bıraktık biz ya hala yediremiyorum. kendimizden umudumuz olmadığı için, millet kaybetsin de yolumuzu bulalım diye bakmaktan da nefret ediyorum.bjk derbiyi alsın bitsin bu çile

Ayrıca bu saydığınız takımların hepsi hedefsiz. TS ile Hatay tabi zor geçecek ama Antalya-Göztepe-Gümrük hedefsiz takımlar. BJK bu süreçte küme düşme hattı ile oynayacak. GBirliği bile gelip FB'yi yeniyor. Bu süreçte zorluk olarak küme düşme hattındaki takımlar ile olan maç>derbi.

Geri
Üst Alt