Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.516
- 59.081
- 4.758
derbinin sonucuna göre ikisinden biri olur. tjk kazanırsa şampi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş kazansa zaten şampiyon diyebiliriz bence ama diyelim ki Fener kazandı Beşiktaş hala avantajlı olur hemde fikstürlere bakarak Fener bizden iddialı konuma gelir. Hiçbir sonuç bizi kurtarmaz artık bu saatten sonra.
Bizim Hatay-Karagümrük-Göztepe-Ts-Antalya serisinden 10 puan ve üzeri alma şansımız yok bence artık bu hayali kurmuyorum. Beşiktaş'ta elbette puanlar kaybedecek bugün kazansa bile kaybedecek ama eğer Bjk bugün kazanırsa biz ve Fener daha fazlasını kaybederiz.Beşiktaş'ın galibiyeti bizim iddiamızı sürdürür. Beşiktaş kalan maçlarında ambale olacak. Bizim ile olan maçlarına kadar tüm maçları çok sert dağılmama şansları yok. FB kazanırsa bayağı iddialı konuma gelir. En uygun fikstür bizim.
Biz 4-5 maçlık seri yapalım BJK ile kafa kafaya geliriz eğer bugün BJK kazanırsa.
Bizim Hatay-Karagümrük-Göztepe-Ts-Antalya serisinden 10 puan ve üzeri alma şansımız yok bence artık bu hayali kurmuyorum. Beşiktaş'ta elbette puanlar kaybedecek bugün kazansa bile kaybedecek ama eğer Bjk bugün kazanırsa biz ve Fener daha fazlasını kaybederiz.
Komik jojukbiz götürecez ligi.
Bizim Hatay-Karagümrük-Göztepe-Ts-Antalya serisinden 10 puan ve üzeri alma şansımız yok bence artık bu hayali kurmuyorum. Beşiktaş'ta elbette puanlar kaybedecek bugün kazansa bile kaybedecek ama eğer Bjk bugün kazanırsa biz ve Fener daha fazlasını kaybederiz.