Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 3 - 1 Anderlecht| Maç Sonucu

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 2 - 1 Anderlecht| ShowTv

Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa maçında Alex'in attığı 2. golün aynısını Musa ile buldu Sivasspor. :)

3-1 ;)

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 2 - 1 Anderlecht| ShowTv

İlk maçta Kamanan ve Murat'ı oynatsa idi iyi olurdu..Büloş iş işden geçti..

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 3 - 1 Anderlecht| ShowTv

Türbülent filan diyoruz da ben bu skordan sonra Sivas'a saygı duydum. Eleyemeyecekler, ama yine de 5-0'dan sonra bu sonuç çok iyi...

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 3 - 1 Anderlecht| ShowTv

belli olmaz 4 gol daha bulabilirler :o

ha gayret sivas 4 gol kaldı...

Bülo neye bağırıyor öyle. Rakip kaleciye net faul yaptılar hakem vermedi:D

moralleri düzelir biraz işte..

Yalnız ben Onur'u çok beğendim. Sezon içinde performansını takip ederim. Kumaşı iyi gibi geldi bana.

Ah Bülent Uygun ah.Bozmayacaktın Fener yalakalığına Bilica-Sedat ikilisini geçerdin bu takımı.Bu Anderlecht'de takımmı Allah aşkına?Görürsünüz bunlar Cl play offta elenip UEFAya kalacaklar.İnşallah 4 takımımız birden gruplara kalıp birisi Anderletch'e denk gelirse derslerini veriririz.Galatasaray ve Fener playy offları geçer.İyi bir kurayla inşallah Sivas ve Trabzon'da geçecek.Ve(galiba) ilk defa Avrupada 5 tane grup aşamasında takım ile devam edeceğiz.

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 3 - 1 Anderlecht| Maç Sonucu

Geçmiş olsun Bülo :)

Orta sahada oynayan 19 yaşındaki fildişili Serayı beğendim Mehmet Topala çok benzettim

Bakalım Play offlarda napıcak Sivas

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Rövanş | Sivasspor 3 - 1 Anderlecht| Maç Sonucu

Bence Ülke puanı açısından böylesi daha iyi oldu. ŞL'ye kalsalar averaj takımı olurlardı ama Avrupa Liginde şansları daha yüksek.

Mcata tek ilgimi ceken olay Show Tv nin mac boyunca ekranin yarisini kaplayan reklam hic koymamasi :D acaba akillandilarmi ?

tebrikler. yinede iyidir puan puandır. Bu oyunu sergilerlerse AL de gruplara kalma şansı var

İlk maçta Bülen Uygun fantazi yapmasa yeni transferlerle belki de turu geçeblirlerdi.

Neyse en azından ülkeye puan kazandırdılar.

Avrupa Ligi gruplarına kalırlarsa büyük iş başarmış olurlar...

(https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=14026)

Agbetu'yu ikinci yarinin basinda almasi gerekirdi. Onur denen herif cok kotuydu ama, onun yerine Dagasan'la baslamaliydi. Cihan diye ilk defa duydugum bir adam vardi o iyiydi. Ersen iyi top tutuyor ama topsuz alanda kayip, topa gitmeye useniyor. Ilk mac Bulent'in hiyarligina gitti ama bu mac iyi oynadilar.

Agbetu'yu ikinci yarinin basinda almasi gerekirdi. Onur denen herif cok kotuydu ama, onun yerine Dagasan'la baslamaliydi. Cihan diye ilk defa duydugum bir adam vardi o iyiydi. Ersen iyi top tutuyor ama topsuz alanda kayip, topa gitmeye useniyor. Ilk mac Bulent'in hiyarligina gitti ama bu mac iyi oynadilar.

Cihan Yılmazı bende beğendim, Karşıyakadan almışlardır..

onur işe yaramaz yalnız dediğin gibi..

Ersendede boy var maşallah kafa topu alamıyo hiç..

Kamanan ve Agbetuda baya diri ve hızlı onlar da işe yarar..

defansları çok kötü..

Uğur idare eder hücumu iyi..

Musadan cacık olmaz..

Erman daha paslı oynasa daha faydalı olur İBB den de beğendiğim biridir..

-----------------Yıldız--------

Erman(Agbetu)-------------Kamanan

---------Murat E.---Musa(Dağaşan)----------

--------------Cihan Yılmaz----------

Musanın yerine daha taknik biri olabilir..

Geri
Üst Alt