Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi 3. Eleme turunu geçersek play off var değil mi yanlış anlamadım. Manchester kupayı alırsa 3.eleme turundan devam edersek turu geçemezsek bir haberde Avrupa ligi gruplarına kalıyoruz yazıyor bu doğru mudur?

Şampiyonlar ligi 3. Eleme turunu geçersek play off var değil mi yanlış anlamadım. Manchester kupayı alırsa 3.eleme turundan devam edersek turu geçemezsek bir haberde Avrupa ligi gruplarına kalıyoruz yazıyor bu doğru mudur?
İkisi de doğru.
Play off var.
Manu yenerde gruplara %100 kalıyoruz.

Hayatımız boyunca Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayıp gruplara kaç kere kaldık! Ortada takım yok. Temmuz ayına transfer mi yetişir. Biz transferlerimizi son gün yaparız. Boş hayallere kapılmayın.
Ulan MK. Ortamı germişsin yine.

O zamanlar FB'li olduğun için bilmezsin tabi ama ön elemeden geçip CL ye katıldığımız çok olmuştur.

İkisi de doğru.
Play off var.
Manu yenerde gruplara %100 kalıyoruz.
O zaman iyi transfer yapmamız şart olur da uefa Avrupa liginde 3.olsak bile konferans ligine gidiyoruz biraz aklı başında Galatasaray lı bu senenin bizim ıcin Avrupanin ne kadar önemli olduğunu görür bence bu sene sadece şampiyonlar ligine kalmamız değil Avrupa da çok maç oynamamız çok önemli.insallah en hayırlı başkan adayı kazanır bizim için.

Ulan MK. Ortamı germişsin yine.

O zamanlar FB'li olduğun için bilmezsin tabi ama ön elemeden geçip CL ye katıldığımız çok olmuştur.

Ben kalmadık mi dedim illa açıklama istiyorsunuz! Kaç kere kaldık diye sormuşum. Gergin yanıtlar aldım. Kabahatim yok!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha gecen yillariyla beraber yazdim. Sadece Bukres'e elendik

Marcao, Kaan Ayhan, Donk, Alpaslan, Emin savunma hatti yeterli olur. Beklerde Omar, van Aanholt yedekleri Sener ve Omer. Gonul Hysaj ister ama imkansiz.

Dorukhan gelir gelmez orasını bilemem ama bizim dorukhanı yedek oturtacak çapımız olduğunu düşünüyorum.Bu dorukhan olmaz başkası olur.2,5 milyona falan kimsede vermez. fenerde dahil.Rakiplerin orta sahalarına bakın arkadaş.yani bizim bir tane dorukhan lüksümüz olmasın mı.. Bu kadar mı güçsüz, çaresiz Galatasaray.
Hakan ve draxler örneğin anlamsız olmuş.Benim demek istediğim böyle bir lüks değil.
Ben de diyorum ki Dorukhan neden bize gelsin? Beşiktaş'ta yedek oturmak varken neden bizde yedek kalsın? Adam CL oynayacak. Bu konuda tıkanıyor işte her şey. He dersin "Dorukhan gel sana 11'de formanı garanti ediyorum" o zaman gelir. Ama şu şartlarda bize gelmez. Adam Galatasaraylı değil bir şey değil.

Sansa bakar bu is.

2.turu geceriz ama sonrasinda Belcika ekibi gelmesi lazim.

Ortada bir kadro olmadığı için kim gelirse gelsin elenmemiz daha yüksek bir ihtimal.

UEFA Avrupa Ligi'ni Villareal kazanırsa Galatasaray 2. ön elemeden başlıyor.

Galatasaray'ın bu turda seribaşı olamaması kesinleşti.

Kuradaki muhtemel rakipleri:
Celtic, PSV, Rapid Wien ya da Sparta Prag ya da Kopenhag

(@mucahitsarnik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt