Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız İspanyol takımının başında o uefa manyağı teknik direktör var.

Coulker kötü oyuncu demiyorum. Ama bizim alternatifde olsa daha atlet, hızlı stoperlere ihtiyacımız var.Biz hücum oynayan bir takımız ve takım savunmasını genel olarak iyi yapamıyoruz.

Aletrnatif dediğimiz oyuncularda muhakkak çok süre alacakdır.Sakatlık ve ceza durumunda ondan sonra apışıp kalıyoruz. Aytaçı kesinlikle kabul edemiyorum.Dorukhan kesinlikle zorlanmalı.. Çok rahat yedekte olur. Çokda süre alır.Dorukhan olmasada en kötü taylan var orada.Kesinlikle aytaç alınmamalı.
Allah rızası için artık şu beklentileri biraz olsun yukarıya çıkaralım.Dorukhan aldığı yıllık ile bizde 11 oynar yorumları yapmayalım.Gerçektten Artık Galatasarayın potansiyelinin farkına varalım.Bende demiyorum yedeklerde 1,5 2 milyon ve üzeri para alan dört beş tane adam olsun.Ama beklentiyide o kadar düşürmemek lazım.

salihi bile 11 düşünenler var. Yahu alanyada emre akbaba salihin yaptığı etkinin çok daha fazlasını yaptı.Burada çok büyük bir kesim öve öve bitiremiyordu. Şİmdi o insanlar emreye sövüyor.Gerçekten bıkmadık şu hataları yapmakdan.

Mesela bence gedson kesinlikle bir sene daha kiralanalı. Artı iki yabancı orta saha daha alınmalı. Ondan sonra ne halt yaparlarsa yapsınlar.
alternatif olarak başka seçeneğin olmaz bulamazsın o zaman coulker ve salih alınabilir. Ama aytaç kesinlikle alınmamalı.
Biz nasıl alabiliriz peki Dorukhan'ı? Biraz da bunları konuşmak gerek. Ben de isterim Aytaç yerine Dorukhan otursun yedekte. Hatta ve hatta Ozan Tufan yerli olarak gelsin otursun yedekte ama bu maddi şartlar altında beklentilerimizi yükseltemiyoruz. O günler eskide kaldı. He diyorsa her yere ucuz yabancı bulup getirelim o zaman da TFF'nin yabancı kuralı çıkıyor karşına işte. Bırak 3 büyükleri 4 büyükler arasında en kötü yerli kalitesi bizim takımda. Bu şartlar altında "Umarım TFF geçen sene bu yıla ertelediği yabancı kuralını tamamen ortadan kaldırır" diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Yani Salih'ten ya da Aytaç'tan daha iyi yerliyi zaten alamazsın. Dorukhan ŞL oynamak ister mesela bize geleceğine. Ya da parayı seçer Fener'e gider yıllık 2,5 milyon euroya. He biz de veririz 2,5 milyonu ama yedekte oturacak Dorukhan'a değil. Diyelim Fener'i akarte ettik ve geldi bize. Bu sefer de Dorukhan bizim ilk 11'de oynayacak oyuncu değil tartışmaları başlar. Yani 6-7 ucu çamurlu değnek şu andaki durum. İşte sırf bu yüzden ucuza alınacak yedek Aytaç'a ben hayır diyemem. Yoksa benim de aklımdaki Galatasaray Hakan Çalhanoğlu'nu Draxler ile değişmeli oynatacağımız bir Galatasaray ama günümüz gerçekleri benim dediğim kadro yapılanmasını reddediyor işte.

bırakın bizi, türkiye'den herhangi bir takımın bu avrupa takımlarını eleme ihtimali sıfır. türkiye şampiyonu, uçan kaçan beşiktaş, portekiz ligi 16.sı rio ave gibi bir takıma elendi bu sene mesela.

en son şl ön eleme oynadığımız takım s.bükreş'ti. O takım kapandı,ismi değişti falan filan. 13 sene geçmiş şimdi ve tekrar olmaktan korktuğumuz yerdeyiz

Hayatımız boyunca Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayıp gruplara kaç kere kaldık! Ortada takım yok. Temmuz ayına transfer mi yetişir. Biz transferlerimizi son gün yaparız. Boş hayallere kapılmayın.
Galiba 10 kere oynayıp 9 kere katıldık ve sadece en sonuncusunda 2007-2008 yıllarında Steau Bükreşe elendik. Tabi o zaman bu kadar fazla ve bu kadar zor takımlarla oynamamıştık

Manchester United in finali kazanması bizim için çok önemli. Kazanamaz ise konferans Ligi gruplarına bile kalamama ihtimalimiz var.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchester United in finali kazanması bizim için çok önemli. Kazanamaz ise konferans Ligi gruplarına bile kalamama ihtimalimiz var.

Ne olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.

Ön elemeyi gectim, kamp dönemindeki hazirlik maclarini kazanirmiyiz acaba diye düsünmekteyim. :D
Isin sakasi tabi.. Uefa Liginde biseyler yapabiliriz diye umuyorum. Gruptan cikmayi artik ögrenelim...

Biz nasıl alabiliriz peki Dorukhan'ı? Biraz da bunları konuşmak gerek. Ben de isterim Aytaç yerine Dorukhan otursun yedekte. Hatta ve hatta Ozan Tufan yerli olarak gelsin otursun yedekte ama bu maddi şartlar altında beklentilerimizi yükseltemiyoruz. O günler eskide kaldı. He diyorsa her yere ucuz yabancı bulup getirelim o zaman da TFF'nin yabancı kuralı çıkıyor karşına işte. Bırak 3 büyükleri 4 büyükler arasında en kötü yerli kalitesi bizim takımda. Bu şartlar altında "Umarım TFF geçen sene bu yıla ertelediği yabancı kuralını tamamen ortadan kaldırır" diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Yani Salih'ten ya da Aytaç'tan daha iyi yerliyi zaten alamazsın. Dorukhan ŞL oynamak ister mesela bize geleceğine. Ya da parayı seçer Fener'e gider yıllık 2,5 milyon euroya. He biz de veririz 2,5 milyonu ama yedekte oturacak Dorukhan'a değil. Diyelim Fener'i akarte ettik ve geldi bize. Bu sefer de Dorukhan bizim ilk 11'de oynayacak oyuncu değil tartışmaları başlar. Yani 6-7 ucu çamurlu değnek şu andaki durum. İşte sırf bu yüzden ucuza alınacak yedek Aytaç'a ben hayır diyemem. Yoksa benim de aklımdaki Galatasaray Hakan Çalhanoğlu'nu Draxler ile değişmeli oynatacağımız bir Galatasaray ama günümüz gerçekleri benim dediğim kadro yapılanmasını reddediyor işte.

Dorukhan gelir gelmez orasını bilemem ama bizim dorukhanı yedek oturtacak çapımız olduğunu düşünüyorum.Bu dorukhan olmaz başkası olur.2,5 milyona falan kimsede vermez. fenerde dahil.Rakiplerin orta sahalarına bakın arkadaş.yani bizim bir tane dorukhan lüksümüz olmasın mı.. Bu kadar mı güçsüz, çaresiz Galatasaray.
Hakan ve draxler örneğin anlamsız olmuş.Benim demek istediğim böyle bir lüks değil.

Eleme gecmek bizim kulturumuzde yok

Kalsak da turnuvaya katilabilecegimiz bir elemeden baslamak lazim

Öyle bir ihtimal cok düsük. SL elemelerinden elenirsen AL elemelerine kaliyorsun. Ordan da elenirsen konferans elemesi oynuyorsun bir tane. Konferans elemelerinde seri basi oluruz yine. Konferans Takimlari gercekten cok berbat takimlar.

1621413164490.png

+ söyle anlatmak isterim olur da kaza bela hem SL hem AL elemelerinden elenirsek Konferans Ligi elemelerinden gelecek ülke rakiplerine markaj attim yani bunlari da eleyemezsek bir daha avrupa yapmayalim ztn. Bu Ülkelerin en düsük puanli rakipleriyle karsilasacagiz öyle bir durumda

Hayatımız boyunca Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayıp gruplara kaç kere kaldık! Ortada takım yok. Temmuz ayına transfer mi yetişir. Biz transferlerimizi son gün yaparız. Boş hayallere kapılmayın.
Barosun geldigi seneye kadar elendigimiz ön eleme yoktu cl de

2008'den bu yana CL ön elemesi oynamıyoruz. Ondan öncesinde ön elemeleri hep geçtik, önce biraz araştırın derim.

1992 sezonunda yenilenen formatı ile başlayan CL'de şu ana kadar 10 kere ön eleme oynamışız 9 tanesini aşıp gruplara kalmışız. Boş konuşmadan önce biraz araştırsak iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt