Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir Rekora koşuyoruz farkında mısınız? Bir sezonda 3 UEFA organizasyonundan elenen ilk ve tek takım olabiliriz bu fırsat kaçmaz
uefa'ya basvuralım biz de. bu sezon pandemi nedeniyle elenme kaldırılsın. sampiyonlar ligi 52 takımla oynansın. turkish style.

Ligi 2.bitirmenin bize hiçbir faydası olmayacak diyordum sezonu erken açarak bunu canlı canlı gorecez
Sampiyon olamayinca hangi sirada bitirecektik? Son macta hala iddiamiz vardi, maci bilerek verip Fener'in altinda kalmayi normalde hangi Galatasarayliya sorsan kabul gormez.

bunları da eleyemiyorsak zaten hiçbir yere gitmeyelim

Yanliz bunlarin arasinda Play Off turunda SL 3. turdan elenen bazi takimlar da katilacak onlar belli olmadigi için yazmadim onlarla da eslesme ihtimalimiz bulunuyor. Mesela bizi SL 2. Turdan eleyen bir rakip AL playofflarina bize rakip olabiliyor. Fenerbahcenin rakipleri çok dandik olacak

Şu “muhtemel rakiplerimiz” şemasını yapan arkadaşın gösterdiği performansın yarısını göstersek CL gruplarına kalırız diye düşünüyorum.Okurken başım döndü 🥳

Shakhtar, Benfica, Monaco gibi rakipleri gecmek zor gorunuyor. EL ya da Conference Lige kalırsak yine iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt