- 10 Mart 2013
- 120.734
- 152.614
- 4.938
playoffta monacoda niye 3 yıldız var diye düşünmedim deil ?
ben de anlamadım tuşa fazla bastım herholf. ** olmalı idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
playoffta monacoda niye 3 yıldız var diye düşünmedim deil ?
iki tane CL olmuş. CL'ler karışabilir.baktılar uefa avrupa ligini şlye yaklaştıramıyorlar daha vasıfız bir turnuva çıkardılar![]()
Zarar?Bu sene Terim başımızda başlayıp şampiyon olsada şimdiden söylüyorum gitsin bıraksın yakamızı. Galatasaray olmasa ne Terim ne başkası olurdu. Aslolan Galatasaray. Terimler ölsede Galatasaray bakiii kalacak. O yüzden daha fazla zarar vermeden yakamızdan düşmesi ümidiyle
Sen ne diyon rtaş ya.Bu sene Terim başımızda başlayıp şampiyon olsada şimdiden söylüyorum gitsin bıraksın yakamızı. Galatasaray olmasa ne Terim ne başkası olurdu. Aslolan Galatasaray. Terimler ölsede Galatasaray bakiii kalacak. O yüzden daha fazla zarar vermeden yakamızdan düşmesi ümidiyle
Ben sahada 4 yıldır ne yapacağını bilmeyen oyuncular ve kenardan müdahale etmekten aciz bir terim görüyorum. Şampiyon olalımda ne olursa olsun modunda değilim. Biz fener yada bjk değiliz. Ülkenin futbol markasıyız. Bu marka malesef yerlerde. Siz takımdan ve teknik ekipten memnunsanız birşey diyemem ama ben açıkçası değilim.Zarar?
Anlamazlar renktas ugrasmaBu sene Terim başımızda başlayıp şampiyon olsada şimdiden söylüyorum gitsin bıraksın yakamızı. Galatasaray olmasa ne Terim ne başkası olurdu. Aslolan Galatasaray. Terimler ölsede Galatasaray bakiii kalacak. O yüzden daha fazla zarar vermeden yakamızdan düşmesi ümidiyle