Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celtic eddie how'u td olarak alacaktı
alamamış
1 nebze iyi 1 haber

Şu yönetimle şu hocayla şu mevcut kadro ile bu takımların hiç birini yenemeyiz hatta berabere kalırsak sevinmemiz gerekir.
O yüzden hiç kasmaya gerek yok rahat bırakıp zevk almaya çalışalım.

However, a 10-day quarantine stint means Postecoglou is unlikely to be at the club's Lennoxtown training base on June 17 when the first-team squad report back for the start of their pre-season preparations.

He is expected to link up with the team for their training camp in Wales, which begins on July 5.

Additionally, Celtic are still waiting to hear back from UEFA after applying for an exemption on rules requiring bosses to possess a Pro-Licence - which Postecoglou does not hold - if they wish to manage in European competition.

celtic gayrı stabil bir portre çiziyor

Bu sene Terim başımızda başlayıp şampiyon olsada şimdiden söylüyorum gitsin bıraksın yakamızı. Galatasaray olmasa ne Terim ne başkası olurdu. Aslolan Galatasaray. Terimler ölsede Galatasaray bakiii kalacak. O yüzden daha fazla zarar vermeden yakamızdan düşmesi ümidiyle

Bu sene Terim başımızda başlayıp şampiyon olsada şimdiden söylüyorum gitsin bıraksın yakamızı. Galatasaray olmasa ne Terim ne başkası olurdu. Aslolan Galatasaray. Terimler ölsede Galatasaray bakiii kalacak. O yüzden daha fazla zarar vermeden yakamızdan düşmesi ümidiyle
Zarar?

Sen ne diyon rtaş ya.

Ön elemeyi geçip gruplara kalmak uefa kupasını kazanmış kadar prestijli şu rakipleri görünce

Hiç ama hiç olasılık vermiyorum.Biz bu havayla bu hocayla bu kadroyla ilk turda nalları dikeriz

Ben sahada 4 yıldır ne yapacağını bilmeyen oyuncular ve kenardan müdahale etmekten aciz bir terim görüyorum. Şampiyon olalımda ne olursa olsun modunda değilim. Biz fener yada bjk değiliz. Ülkenin futbol markasıyız. Bu marka malesef yerlerde. Siz takımdan ve teknik ekipten memnunsanız birşey diyemem ama ben açıkçası değilim.

İlk ön elemeyi geçip Avrupa Liginde gruplara kalmayı garantilemek ilk hedefimiz olmalı yoksa iki maçta tüm Avrupa maceramız bitebilir koca sezon annemiz liginde top koştururuz artık

Anlamazlar renktas ugrasma

Ilk turu gecelim de belki iyi transfer olursa gruplara kaliriz. Her kuruşa ihtiyacimiz var

Psv gelirse eleniliriz
Prag gelirse eleriz
Celtic gelirse form durumu belirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt