Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.276
- 11.312
- 1.103
Şampiyonlar ligi ön elemesinde elenirsek direkt Avrupa Ligine gidebiliyor muyuz acaba öyleyse çok problem yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk turdan elenirsek gitmeyiz diye biliyorum ama her yil kural degisiyor birde kac tur oniyacagiz oda belli degil.Soruma cevap alabilir miyim sayın rengim bilmediğim için sormuştum
Sanirim 3. turda elenirsek gidiyoruz. Tabi format ayni mi bilmiyorumŞampiyonlar ligi ön elemesinde elenirsek direkt Avrupa Ligine gidebiliyor muyuz acaba öyleyse çok problem yok.
İmkansız diyorsan kalma o zaman grupta ne işin varCL'ye kalamayız imkansız
ayakbastı parası olmasa haklısınİmkansız diyorsan kalma o zaman grupta ne işin var
bu paranın hayrını gördük mü hatırlamıyorum, büyük sorunları sümen altı eden bir durum buayakbastı parası olmasa haklısın
chelsea'nin cl finali ve ligdeki durumu bjk'yiChelsea'nin CL alması bizi etkiliyor mu?
hayrını görmesek bile parsayı tek başına bjk'nin toplaması hoş olmazbu paranın hayrını gördük mü hatırlamıyorum, büyük sorunları sümen altı eden bir durum bu
Hayır yeni statüye göre 3.ve 4.konferans ligine gidiyor ancak Beşiktaş iki kupayı da alırsa 3.avrupa liginr giderBizim ligin 3 ve 4. Avrupa ligine gitmiyor mu artık?