Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz araştırdım. Sanırım Manu UEFA alırsa, 3.turda seri başı olup 2.turdan gelen takımlar ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için avantaj olabilir. Geçen sene Play-off'u Krasnodar-Paok ve Genk-Kiev şeklinde oluşmuş. Biraz kura şansı ve Manu Uefa'yı alırsa ümit var gibi.

Tek eleme mi playoff da var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ümit mümit yok kendinizi kandırmayın
hajduk denen vasat takımı zor bela eleyebildik arkasından gelen hocalık lisansını dün almış gerardın takımına iki top yapamadık
bizim seviyemiz bükreş karpaty lviv gibi yitik bitik takımların oynadığı lig neresiyse orası

Tek eleme mi playoff da var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eleme+Play-off ama Play-off 3.turdan üst tura çıkan takımların bir daha eşleşmesi ile oluşuyor. Yeni takım eklenmiyor. Beşiktaş elemeye kalırsa onlar Şampiyon oldukları için rakipleri daha kolay. Orada da ilk torbada olamazlar ise Slavia Prag vs. var. O zaman işleri zorlaşır.

Umarım Belçika ya da Avusturya Liglerinden bir takım gelir o zaman eleriz

2. ön elemeden başlasak daha iyi esasında. hem zart diye bizden iyi bir takımla karşılaşmamış oluruz, hem de 1.5 ay önce sezonu açmak gibi bir absürdlüğe girmeden 2-3 hafta fazladan idman yerler. 2. ön eleme turunda da eleniyorsak şl filan hak etmiyoruz demektir zaten. yönetim tarafımdan bir beklentim yok, muhtar kent de gelse ön elemeye topçu yetiştiremeyecek nasılsa. en azından takım sezonu erken açarsa doğru fizik yüklemeyle sistem ve azimle bir fark yaratırız belki.

2. Ön Eleme :

Rapid Wien 2-1 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Rapid Wien

3. Ön Eleme :

Galatasaray 1-3 Benfica
Benfica 2-0 Galatasaray

AL Playoff :

Galatasaray 1-0 Kopenhag
Kopenhag 1-0 Galatasaray | Uzatmaları tahmin edemiyorum.

Az çok oluşacak şey budur.

rakiplerden önce bizim durumumuz önemli. Daha başkan belli değil, takımın yarısının sözleşmesi bitiyor, hoca kalacak mı belli değil. Önce bunlar belli olsun sonra rakip kim olur bakarız

Sezonu erken açmak iyi 3. turdan bile başlasak olur. 2017'de sezonu erken açtık Östersunds'a elenince taraftar ayaklandı bazı çöplerden kalıcı olarak kurtulduk yönetim üst üste transferler yapmaya başladı lige hazır girdik.

Vallahi fiziksel gücü yüksek ucuz takım kurarsak hem ş.ligi için bir şansımız olur hem de lig için.

Hedef ise adam gibi güçlü bir ekip kurup uefa yoklanmalı. Hedefimiz ş.liginden veligden önce uefa şampiyonluğu olmalı.

İspanya 8.sinin finale kaldığı bir ligde bir zahmet finale çıkacak kadro kurulsun

AL'ye kalsak rakipler Juventus, Lazio, Liverpool, Tottenham filan olacak :)

ümit mümit yok kendinizi kandırmayın
hajduk denen vasat takımı zor bela eleyebildik arkasından gelen hocalık lisansını dün almış gerardın takımına iki top yapamadık
bizim seviyemiz bükreş karpaty lviv gibi yitik bitik takımların oynadığı lig neresiyse orası
yalnız o rangers uefada çeyrek finalin kapısından döndü ve liginde burada zor takım dediğimiz celtice tarihi fark attı. Evet şu anki durumla ümidimiz oldukça az o ayrı

Biraz araştırdım. Sanırım Manu UEFA alırsa, 3.turda seri başı olup 2.turdan gelen takımlar ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için avantaj olabilir. Geçen sene Play-off'u Krasnodar-Paok ve Genk-Kiev şeklinde oluşmuş. Biraz kura şansı ve Manu Uefa'yı alırsa ümit var gibi.
3. turda seri başı olma ihtimalimiz yok.

Hani olacak şey biliyorum da Liverpool bugün kazandı, 4. olur ve Chelsea şampiyonlar ligini kazanırsa ve Beşiktaş elemeye gitmek zorunda kalırsa. Üstelik elenir gruplara kalamazsa ve mucizevi bir şekilde biz kalırsak gruplara nasıl karşılarsınız Beşiktaşın halini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt