Uğur İz ·
Biraz araştırdım. Sanırım Manu UEFA alırsa, 3.turda seri başı olup 2.turdan gelen takımlar ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için avantaj olabilir. Geçen sene Play-off'u Krasnodar-Paok ve Genk-Kiev şeklinde oluşmuş. Biraz kura şansı ve Manu Uefa'yı alırsa ümit var gibi.
Eleme+Play-off ama Play-off 3.turdan üst tura çıkan takımların bir daha eşleşmesi ile oluşuyor. Yeni takım eklenmiyor. Beşiktaş elemeye kalırsa onlar Şampiyon oldukları için rakipleri daha kolay. Orada da ilk torbada olamazlar ise Slavia Prag vs. var. O zaman işleri zorlaşır.Tek eleme mi playoff da var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3. tur olursa ilk mac ne zaman?
yok play off'da elenirsek direkSanirim 3. turda elenirsek gidiyoruz. Tabi format ayni mi bilmiyorum
Ya iste 3. tur play off olmuyor mu?yok play off'da elenirsek direk
3 te elenirsek eleme oynamamaız lazım
yalnız o rangers uefada çeyrek finalin kapısından döndü ve liginde burada zor takım dediğimiz celtice tarihi fark attı. Evet şu anki durumla ümidimiz oldukça az o ayrıümit mümit yok kendinizi kandırmayın
hajduk denen vasat takımı zor bela eleyebildik arkasından gelen hocalık lisansını dün almış gerardın takımına iki top yapamadık
bizim seviyemiz bükreş karpaty lviv gibi yitik bitik takımların oynadığı lig neresiyse orası
3. turda seri başı olma ihtimalimiz yok.Biraz araştırdım. Sanırım Manu UEFA alırsa, 3.turda seri başı olup 2.turdan gelen takımlar ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için avantaj olabilir. Geçen sene Play-off'u Krasnodar-Paok ve Genk-Kiev şeklinde oluşmuş. Biraz kura şansı ve Manu Uefa'yı alırsa ümit var gibi.
Hani olacak şey biliyorum da Liverpool bugün kazandı, 4. olur ve Chelsea şampiyonlar ligini kazanırsa ve Beşiktaş elemeye gitmek zorunda kalırsa. Üstelik elenir gruplara kalamazsa ve mucizevi bir şekilde biz kalırsak gruplara nasıl karşılarsınız Beşiktaşın halini![]()