Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.818
- 17.590
- 1.868
Belcika takimlarini bir ihtimal geceriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni bir turnuva çıktı konferans ligi onunla ilgili soruyorum bildiğim kadarıyla geçiş felan okumuştum2.turda elenirsen eve dönersin ne uefa sı
Valla statünün boku çıktı.. takip edemiyoruz artık..Yeni bir turnuva çıktı konferans ligi onunla ilgili soruyorum bildiğim kadarıyla geçiş felan okumuştum
Şampiyonlar liginden play off turunda elenenler Avrupa ligi onu biliyorum da öncesi elenenlerde varmış galiba en azından Avrupa dan erken elenmeyelim diye merak ettimValla statünün boku çıktı.. takip edemiyoruz artık..
Milli takımlar da Aynısaçma sapan bi düzen var anlamakta zorlanıyorum
Chelsea kendi Ligi'nde ilk 4e giremezse ve Cl kupası alırsa, super lig şampiyonu bir ön eleme oynayıp gidecek direkt katılamayacakChelsea'nın durumuna göre bizim şampiyonun da eleme oynaması gibi bir durum vardı, neydi arkadaşlar o durum bilen varsa bi aydınlatsın...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam bunlar kesin bilgi mi ben bir yerde okumuştum avrupa ligini man utd alırsa biz cl için sadece 1 eleme oynayacağız onda elenirsek direkt avrupa ligi gruplarına katılacağız diye.2. Turdan elenirsek Avrupa Ligi için 2 Ön eleme oynayacagiz
3. turdan elenirsek Avrupa Ligi için 1 Ön eleme oynayacagiz*
Play-Off lardan elenirsek Avrupa Ligi gruplarina kaliyoruz.
Manchester United Avrupa Ligini kazanirsa.*
olurda Avrupa Liginden de elenirsek yolumuza Fenerbahce‘nin de katilacaga Konferans Liginde devam ediyoruz. Yani her türlü bir Avrupa Kupasinda var olacagimizi düsünüyorum.
An itibariyle durum tam olarak Bu renkdas. Degisebilir ama tüm liglerin bitmesini beklemekte fayda var ama büyük ihtimalle böyle olacakwHocam bunlar kesin bilgi mi ben bir yerde okumuştum avrupa ligini man utd alırsa biz cl için sadece 1 eleme oynayacağız onda elenirsek direkt avrupa ligi gruplarına katılacağız diye.
O yüzden çok sevinmiştim 2.lige
Avrupa ligi grupları bizim için ideal avrupa da maçlar kazanalım gruptan çıkalım şampiyonlar liginde 3.olmamiz bile mucize artık
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi