- 24 Mayıs 2009
- 18.464
- 19.908
- 2.273
O zaman bıraksaydık Molde girseydi gruplara. Bu şekilde yola mı çıkılır?Mağlup başladığını düşün bide. Sezon biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bıraksaydık Molde girseydi gruplara. Bu şekilde yola mı çıkılır?Mağlup başladığını düşün bide. Sezon biter.
Fikstür kuraya nazaran gayet iyi. Şu performans durumu ile ilk maçı deplasmanda Bayern'le de oynayabilirdik. İlk 2 maçtan 4 puan koparabilirsek ciddi şekilde gruptan çıkma hesabı yapabiliriz.
Şimdiden akıllar o maçtadır hedef maçımız o kazanacağızMağlup başladığını düşün bide. Sezon biter.
benim akış açımda 0 puan düşündüğümüz bayern deplasmanı ilk olsaydıda en azından kafamızdan gitmiş olsa diyordum - daha OS gelecek - takım oturacak - hazırlananlar takıma gircek derken erkenden bitsin gitsin gözüyle bakıyordum. Kısmet değilmiş.Açın da Bayern'in son yıllardaki CL Grup performansına bir bakın. Adamlar hangi maçta rehavet, yedek kadro, maça asılmama vs yapmışlar daha net görürsünüz. Bayern ile hangi sırada oynadığımızın bi önemi yok.
Bayern 18Simulasyon:
1.Maçlar
GS-Kopenhag - GS 3 puan
Bayern - Utd - Bayern 3puan
2.Maçlar
Utd- GS - 1 er puan
Kopenhag - Bayern - Bayern 3 puan
3. Maçlar
Gs - Bayern - 1 er puan(temenni)
Utd - Kopenhag - utd 3 puan (utd 2 ev arka arkaya)
4.maçlar
Bayern - GS - Byaern 3 puan
Kopenhag - Utd - 1er puan(buda temenni)
5. maçlar
GS- Utd - Gs 3 puan (yanmalı o stad)
Bayern - Kopenhag - Bayern 3 puan
6. maçlar
UTD - bayern - 1 er puan
Kopenhag - GS - GS 3 puan (kopenhagın iddaası kalmaz ise)
Final:
Bayern 16 puan
GS 11 Puan
Utd 6 Puan
Kopenhag 1 Puan
özetle Utd ile kapışmamız veBayern'in unitedı tokatlaması elzem. KOpenhaga kayıp vermeyerek
Bayern 18
Gs 8
Manu 7
Kopenhag 4
En olabiliri bu
Takım hazir değil hocam. Ne zaha ne ziyech ne yeni gelecek orta saha falan. Nasil almayi dusunuyorsunuz o maçı Allah askinaO zaman bıraksaydık Molde girseydi gruplara. Bu şekilde yola mı çıkılır?
Kopenhagida yenemeyiz insallah