Şampiyonlar Ligi Fikstürümüz Belli Oldu

Bayern tüm maçları kazanır 18
Galatasaray evinde Kopenhag United maçlarını kazanıp deplasmanda Kopenhagdan 1 puan alır 7
United evinde Kopenhag ve Galatasaray maçlarını kazanır 6
Kopenhag evinde United'ı yener ve bizimle berabere kalır 4 puan ile bitirir.

Böyle 1 senaryo da olabilir ve sadece 7 puan ile gruptan çıkabiliriz.

Fikstür kuraya nazaran gayet iyi. Şu performans durumu ile ilk maçı deplasmanda Bayern'le de oynayabilirdik. İlk 2 maçtan 4 puan koparabilirsek ciddi şekilde gruptan çıkma hesabı yapabiliriz.

Zaten en iyi fikstur o olurdu.
Bayerrn deplasmanini zaten kaybedeceksin uzay performans gostersen bile.
onun icin onunla baslayip, sonra icerde Manu, sonra disarda tam kis gelmemisken Kopenhagen, sonra icerde Kopenhagen.. sonra da toparlaninca evinde Manu ve son mac Bayern gibi birsey olsaydi daha sansimiz olurdu..

Simdi plana göre en formda donemde Bayern ile oynayacagiz, ne yarayacak isine?
Tek yenebilecegimiz takim ile de en hazir olmadigimiz donemde oynuyoruz..

Ama bunlar hepsi kagit ustu tabi, gidersin cakarsin Bayern'e de ManU'ya da Icardi ile kimse ne oldugunu anlayamaz..

Arka arkaya oynıycagımız münih maçlarından içerde olandan mutlak 1 puan almamız lazım bu kadar kolay teslim olmak yakısmıyor taraftarımıza

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açın da Bayern'in son yıllardaki CL Grup performansına bir bakın. Adamlar hangi maçta rehavet, yedek kadro, maça asılmama vs yapmışlar daha net görürsünüz. Bayern ile hangi sırada oynadığımızın bi önemi yok.
benim akış açımda 0 puan düşündüğümüz bayern deplasmanı ilk olsaydıda en azından kafamızdan gitmiş olsa diyordum - daha OS gelecek - takım oturacak - hazırlananlar takıma gircek derken erkenden bitsin gitsin gözüyle bakıyordum. Kısmet değilmiş.

bayern ile ikili bakarsak ama ilk maçın bizde olması minnacıkta olsa hoşuma giden bir şey

Simulasyon:

1.Maçlar
GS-Kopenhag - GS 3 puan
Bayern - Utd - Bayern 3puan

2.Maçlar
Utd- GS - 1 er puan
Kopenhag - Bayern - Bayern 3 puan

3. Maçlar
Gs - Bayern - 1 er puan(temenni)
Utd - Kopenhag - utd 3 puan (utd 2 ev arka arkaya)

4.maçlar
Bayern - GS - Byaern 3 puan
Kopenhag - Utd - 1er puan(buda temenni)

5. maçlar
GS- Utd - Gs 3 puan (yanmalı o stad)
Bayern - Kopenhag - Bayern 3 puan

6. maçlar
UTD - bayern - 1 er puan
Kopenhag - GS - GS 3 puan (kopenhagın iddaası kalmaz ise)

Final:
Bayern 16 puan
GS 11 Puan
Utd 6 Puan
Kopenhag 1 Puan

özetle Utd ile kapışmamız veBayern'in unitedı tokatlaması elzem. KOpenhaga kayıp vermeyerek
Bayern 18
Gs 8
Manu 7
Kopenhag 4

En olabiliri bu

Ama sadece kopenhag dan alacağımız 3 puanla da sonuncu olabiliriz
Asamlar geçen sene evinde 3 beraberlik aldı
Grup kabaca aynıydı

olabilecek en kötü fikstür malesef

şahane fikstür

Zaha ziyech ilk maçın kadrosunda olmayinca göreceğim banko copenhag yeneriz diyenleri

Kopenhag'ı içerde yendin, gittin deplasmanda Bayern'e yenildin sıkıntı yok, içerde Manchester United'i yendin kaç etti 6, gittik Kopenhag'da Kopenhag'ı yendik 9 yaptı dimi, dışarda ManU ile berabere kaldık etti 10, Bayern Galatasaray'ı yendi hiç sıkıntı yok 10 puana çıkarsın.

İlk ve son maçın ölüm kalım maçı olması iyi olmuş.
Sondan bir önceki maçta da iç saha manu avantajımız var. Ben rezalet görmedim fikstürü

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt