- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
Paok,karabag yada prag isterim.Prag intikam için diğerleri de heyecanı olsun diye biraz.Kuzey takımlarından biri olmasın kesinlikle ve zagreb de olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve oldukça haklısın.Niye bilmiyorum ama en çekindiğim takım dinamo Zagreb
Belirli bi sistemleri var ve fizik olarak bize göre güçlüler. Elesek bile bayağı zorlanırız.ve oldukça haklısın.
Niye kötüler mi kizvejzda bizi eleyemez. na-mümkün. gerçi dursun varken her şey olabilir de, normalde eleyemez e'is.
biz her türlü alırız yaw. ilk ve tek 2.takımım kendileri.Niye kötüler mi ki
kardeş takımmış :dKarabag Leverkusen gecen sezon en fazla zorlayan takim olmustu niye gelsin istiyorsunuz?
Geçen sezon hazır olmadığından neredeyse Zalgiris'e eleniyordun ona elensen ne Barış ne Boey'u parlatabilecektin ne de katılım payı alacaktınYav bu takimlari gecemiyorsak CL de ne iṣimiz var?
Gecemezsek UEL hayrimiza olur zaten
Young Boys bize en uygun takım
Renkdaş israil takımı hariç hepsi fizikli takımlar bizde fizikli takımlara karşı zorlanıyoruz. İsviçre, Avusturya gibi nispeten yumuşak takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Zaten tercihimi de bu neden ile yaptım.Lugano şikecilere karşı nasıl üstün oynadığını gördük. Kalite farkı yüzünden tur atladılar.
Ve bunlar o Lugano takımına 12 puan fark atarak Şampiyon oldular. Yani o kalite farkı daha az olacak.
Ben başka takımın gelmesini istiyorum.
Bu sezona çok kötü başlamışlar. 3 maçta 0 puanları var. Lugano 6 puanda. Rakipler arasında en formsuz takım gözüküyorlar, düzgün transferde yapmamışlar.Lugano şikecilere karşı nasıl üstün oynadığını gördük. Kalite farkı yüzünden tur atladılar.
Ve bunlar o Lugano takımına 12 puan fark atarak Şampiyon oldular. Yani o kalite farkı daha az olacak.
Ben başka takımın gelmesini istiyorum.