Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Paok,karabag yada prag isterim.Prag intikam için diğerleri de heyecanı olsun diye biraz.Kuzey takımlarından biri olmasın kesinlikle ve zagreb de olmasin

Niye bilmiyorum ama en çekindiğim takım dinamo Zagreb

Paok, Karabag, Zagreb, Prag falan oldukca disli takimlar

Gecen seneki Molde‘den cok daha zor bir kura bizi bekliyor acikcasi

Bu seneden tek beklentim bir sekilde SL‘ye katilmak. Orda basarili olamasak da heyecani yeter. Insallah bir sekilde geceriz play off‘u.

Fenerbahçe de çekilecek mi?

Karabag Leverkusen gecen sezon en fazla zorlayan takim olmustu niye gelsin istiyorsunuz?

Yav bu takimlari gecemiyorsak CL de ne iṣimiz var?

Gecemezsek UEL hayrimiza olur zaten

Bizim takıma karşı abartı derecede özgüvensizlik var, geçen sezonda hazırlık maçlarını berbat geçirip 102 puanla rekor kırdık.. Zaten mükemmel kadromuz ne zaman oldu ki? Real Madrid çeyrek final maçına santrforunda Umut Bulut, stoper ikili Semih Kaya Gökhan Zan çıktık. Chelsea maçında 11de İzzet Hajroviç falan.

Yav bu takimlari gecemiyorsak CL de ne iṣimiz var?

Gecemezsek UEL hayrimiza olur zaten
Geçen sezon hazır olmadığından neredeyse Zalgiris'e eleniyordun ona elensen ne Barış ne Boey'u parlatabilecektin ne de katılım payı alacaktın

Young Boys bize en uygun takım

Lugano şikecilere karşı nasıl üstün oynadığını gördük. Kalite farkı yüzünden tur atladılar.
Ve bunlar o Lugano takımına 12 puan fark atarak Şampiyon oldular. Yani o kalite farkı daha az olacak.
Ben başka takımın gelmesini istiyorum.

Parma macinda görüldügü gibi, bize karsi kapanip keskin kontra yapan takimlar bizi cok zorluyor. Maalesef Okan hoca buna bir care bulamadi. Rakip kim olursa olsun yine cok pozisyon verecegiz. Buldugumuzu atmaliyiz.

Lugano şikecilere karşı nasıl üstün oynadığını gördük. Kalite farkı yüzünden tur atladılar.
Ve bunlar o Lugano takımına 12 puan fark atarak Şampiyon oldular. Yani o kalite farkı daha az olacak.
Renkdaş israil takımı hariç hepsi fizikli takımlar bizde fizikli takımlara karşı zorlanıyoruz. İsviçre, Avusturya gibi nispeten yumuşak takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Zaten tercihimi de bu neden ile yaptım.

Bu sezona çok kötü başlamışlar. 3 maçta 0 puanları var. Lugano 6 puanda. Rakipler arasında en formsuz takım gözüküyorlar, düzgün transferde yapmamışlar.

Geri
Üst Alt