Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.060
- 34.010
- 2.478
Elenmedin amaGeçen sezon hazır olmadığından neredeyse Zalgiris'e eleniyordun ona elensen ne Barış ne Boey'u parlatabilecektin ne de katılım payı alacaktın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elenmedin amaGeçen sezon hazır olmadığından neredeyse Zalgiris'e eleniyordun ona elensen ne Barış ne Boey'u parlatabilecektin ne de katılım payı alacaktın
Bu takımları gecemiyorsan clde ne işin var demiş ya ona müteakip bir cvp neredeyse gecemiyordun ama form tutunca bayerne kök söktürdün işteElenmedin ama
Valla ben sonuca bakarim. Elenirsek isimiz yok demektir. Bayerne kök sökturduk sonuc 0 puanBu takımları gecemiyorsan clde ne işin var demiş ya ona müteakip bir cvp neredeyse gecemiyordun ama form tutunca bayerne kök söktürdün işte
bu sene hoca değiştirdiler ve lige çok kötü başladılar 3 maç 3 yenilgi,bunlarla oynamanın en uygun zamanı diyebilirizYoung Boys bize en uygun takım
Ohhh kura şikesi
ben hiçbirine iyi ya da kötü diye yaklaşmam valla , parma maçı çok negatif etkiledi beni o açıdan.En iyi eşleşme hangi takım olur acaba, hiç bilmiyorum takımlar nasıl.