Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Bu takımları gecemiyorsan clde ne işin var demiş ya ona müteakip bir cvp neredeyse gecemiyordun ama form tutunca bayerne kök söktürdün işte
Valla ben sonuca bakarim. Elenirsek isimiz yok demektir. Bayerne kök sökturduk sonuc 0 puan

Zaten yerimiz CL degil normalde

Aslinda UEL de degil, simdilik seviyemiz konferans

Katilirsak ne ala, guzel para giriyor kasaya

Yasaklı kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zagrep,paok ve karabag tehlikeli

Normal sartlarda bir sekilde tur atlariz diye düsünüyorum

Normal sartlar derken Prag maci gibi gereksiz bir hareket ile 10 kisi kalmamak lazim mesela

O mac kilitlenmisti öyle bitme ihtimali yüksekti ama kirmizi kart cevirdi maci

Aslinda Prag macinda bizim problemimiz oyundan ziyade yorgun bir ilk 11 ve kirmizi kart. Kirmizi kart'tan once hala eleyebilecek durumdaydik sonucta, ama oyun olarak adamlar fizik kalitesi ile bizi cok zorlamisti.

Eger fizik kalitemiz iyi olup motivasyon yuksek olursa Prag dahil ordaki tum takimlari geceriz gibi duruyor. Dinamo Zagreb gelenegi ve taraftari/atmosferi olan bir ekip, onlar biraz ugrastirabilir gibi. Kizilyildiz da oyle. Ama her halukarda iki mac oynaniyor ve bunlara üstünlük kurabilmemiz lazim oturmus kadromuz ile.

Eşleşme galibi ile oynama ihtimalimiz olduğu için aslında seri başı olmayan yani bizim ile aynı torbada olan takım ile eşleşebiliriz. Umarım en zayıf eşleşme ile eşleşiriz diğer ihtimaller Zagreb ile Kızılyıldız.

Paok ve Zagreb kesinlikle gelmesin. Gerci kolay bir ekip yok aralarinda. Isimiz zor.

En iyi eşleşme hangi takım olur acaba, hiç bilmiyorum takımlar nasıl.

millet % hesabı yapıyor kimisi falza eksik diye - diyorum acaba önceki turu geçebilirler mi ihtimliyle mi kafa yoruyorlar

baktığında 5 takımında çıkma olasılığı aynı dğeil mi şimdi ?

not: parma maçındaki hal canımı sıktı o yüzdne hepsi süprize açık takım olarak bakıyorum bu arada yalan yok. ortasaha eksikliğinde geçiş kısmımız hala çok zayıf . En zayıf rakibe bile skor olarak dönebilecek bir durum olarak görüyorum.

En iyi eşleşme hangi takım olur acaba, hiç bilmiyorum takımlar nasıl.
ben hiçbirine iyi ya da kötü diye yaklaşmam valla , parma maçı çok negatif etkiledi beni o açıdan.

fenerle dalga geçiyorduk nordjelland deplasmaında . vakti gldiğinde Midjelland sana süpriz yapar öyle bakarız (skor olarak değil tabi)

Geri
Üst Alt