Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 2.974
- 2.118
- 473
Aklım almıyor vallahi bu nasıl kura sol taraf çatışma alanı gibi. Hatta sol taraftaki her takım sağda arsenik hariç üstünlük kurar. Hatta şu an arsenike bile kurar. Adaletsiz olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahha aga bizim don fazla düşmüş gibiUlan twitterda cok komik şeyler var hahah![]()
Deplasmanda diziliş önerim:
———————Uğurcan——————-
Boey-Sallai-Sanc-Singo-Ap-Jacobs-Eren
—————Torreira—Lemina————-
—————————————————-
—————————————————-
——————-Osimhen—————-
Biliyorum heis.defansif oynar isek ebemizi hoplatırlar
bu tarz hayvan gibi güçlü takımlara karşı sonuç almanın tek yolu 90 dk pres ve kontrollü şekilde atak oynamak
yani takımın ekstradan çok fazla efor sarfetmesi gerekecek
- Galatasaray - Liverpool
- Bodo Glimt - Sporting Lizbon
- PSG - Chelsea
- Newcastle - Barcelona
- Real Madrid - Manchester City
- Atletico Madrid - Tottenham
- Arsenal - Leverkusen
Mac alister ile zoboslai denen ibnetor gelmesin. Ha zoboslai sag bek oynayabilirWirtz de sakatlanmış, Slot ne zaman döneceğini bilmiyorum demiş, bize şöyle 4 5 kafa adam eksik gelse harika olur, Isak kesin yok, Bradley, Endo, Leoni, Bajetic kesin yok
Ucldeki maçlarını izledim çok hoş futbol oynuyor sp ama bodo onları suni çimde malamat eder.sporting bodo'yu geçemez ya hu
İshak dışındakiler kimWirtz de sakatlanmış, Slot ne zaman döneceğini bilmiyorum demiş, bize şöyle 4 5 kafa adam eksik gelse harika olur, Isak kesin yok, Bradley, Endo, Leoni, Bajetic kesin yok
Daha geçen Ajaxı harcadık yav deplasmandaTahminim ilk maç berabere bitebilir, deplasman malum. Avrupada en son 2023 yılında deplasman maçı kazanmışız. Başımızda iyi bir td olsa belki bişeyler yapardık...